miercuri, 27 august 2008

G H I D
pentru candidatii parlamentari,

nu am fost parlamentar si nu am ocupat nici o functie de ales sau umit politic;am activat in profesie pentru a-mi asigura untrai decent, ceeace am reusit;
nu am avut si nici nu am relatii cu serviciile secrete sau de securitate, asa cum se intampla cu .......
nu am avut si nici nu am litigii cu justitia, asa cum au Adrian nastase, Miron Mitrea, Stefan Mihailescu, Ion Iliescu ......
nu obisnuesc sa primesc bani sub forma de salarii sau indemnizatii , prin absenteism cumface Mircea geoana, Ion Iliescu..
nu fac "ore scaun" adica nu fac prezenta pasiva care sa imi aduca venituri fara efort sau o contributie personala, cum fac...
inteleg sa fiu reprezentantul alegatorilor, platit cu echivalentul veniturilor medii ale lor sau chiar fara sa fiu remunerat,deoarece am asigurata existenta decenta din venituri anterioare
sustin reducerea numarului de parlamentaari corespunzator circumscriptiilor uninominale, fara alte cresteri arbitrare, costisitoare si aleatorii
ma simt responsabil fata de alegatori, fara sa imi permit sa sustin initiative legislative in interes de grup parlamentar, sau a altui grup de interese, in detrimentul alegatorilor si prin cheltuieli neeficiente din bani publici, asa cum .........
initierea de proiecte legislative pentru interzicerea circulatiei masinilor de teren in orasele de resedinta
aplicarea severa a reglementarilor si completarea sau modificarea lor pentru un trafic conform normelor europene respectiv in interesul majoritatii populatiei, prin benzi de circulatie in exclusivitate a mijloacelor de transport in comun, oprirea la bordura a acestora,, benzi pentru viraj la dreapta,
dezvoltarea patrimoniului national, prin intretinerea invelitoarilor, eliminarea lucrarilor cu caracter de provizorat in realizarea infrastructurilor rutiere si de utilitati, extinderea lucrarilor de mansardare etc.
spatiile verzi sa fie declarate de utilitate publica si extinse prin masuri obligatorii in cadrul realizarii noilor cladiri de locuit, corespunzator potentialului de locatari aferenti
limitarea preturilor speculative la terenurile urbane, prin impozitarea acestora la valoarea evaluata de proprietari la nivelul dorit de acestia , nivel maxim in tranzactii ulterioare.
masuri pentru cresterea sigurantei cetatenilor ,prin prezenta permanenta a organelor de ordine, limitarea la trei persoane a grupurilor neautorizate si innasprirea si aplicarea sanctiunilor pentru ultraj
eliminarea inegalitatilor prin desfintarea pensiilor acordate unor grupuri de pensionari \9militari,diplomati, magistrati etc)
reducerea costului energiei electrice prin dezvoltarea surselor regenerabile(eoliene, foto-voltaice, microhidrocentrale etc) si liberul acces pentru consumatorul persoana fizica la cele ieftine
atragerea de fonduri nerambursabile prin folosirea de proiecte tip sau refolosibile,I pentru captari de apa potabila, retele de alimentare cu apa potabila,canalizari, tratare apa, epurare apa, in comunitati associate
eliminarea cainilor fara stapan pentru a proteja cetatenii si fauna(iepuri, prepelite, dropi, ,potarnichi etc)
lucrari de restaurare a monumentelor istorice( castele, biserici cetati, cetati etc0 in parteneriat cu institutii europene interesate de patrimoniu European.

marți, 5 august 2008

Mesajul 567,
S.O.S. autoritatea statului,
Un articol din RL din ziua de 05.08.a.c. care in mod obligatoriu trebuie citit de catre persoanele responsabile cu siguranta statului.
Cetateanul este de mult imp ingrijorat de siguranta sa ,. Acum este ingrijorat de siguranta statului, in cconditiile in care POLITIA este din ce in ce mai des si mai grav agresata de interlopi.
Tot cetateanul stie ceeace nu stiu guvernantii.
In mesajul 544 transmis unui numar mare de parlamentari si publicat in ziua de 16 iulie ac pe blogul ORIZONT LUMINOS, aratam ca in curand ne vom confrunta cu grupurile de asalt in cadrul razboiului declarat de Radu Mazare , instituiilor statului, respectiv DNA.
Articolul mentionat mai sus este oglinda numeroaselor incidente de agresare a oamenilor politiei, si se constituie ca un apel DISPERAT , din partea politistilor ca ei care trebuie sa ne faca sa ne simtim in siguranta, nu se mai simt in siguranta.
Parlamentarii nostri care sfideaza institutiile de drept sunt principalii vinovati de ceeace se intampla in strada – Adrian \Nastase, Sergiu Andon si multi altii, precum si oameni politici ca Radu Mazare ,luptatorul declarat, viitorul Guevara european.
Romani, unde ii gasiti pe liste de candidati sau pe strada, aveti grija de siguranta personala si a familiei voastre.
www.orizonluminos.blogspot.com










.

luni, 4 august 2008

Mesajul 566,
Ca PSD prin gura lui Victor Ponta a amenintat ca vor depune o motiune de cenzura,daca se mentine Daniel Morar in fruntea DNA, nu ne surprinde, deoarece nu putem uita cazul Ministeresei psd Puwack, cazurile Mischie, Cosmanca, Trita Fanita, grupul de presiune al varfurilor PSD-iste in frunte cu Adrian Nastasein cazul Gabriel Bivolaru; asata da presiune politica asupra justitiei; ca si hoti care straiga hotii, si dansii straga ca se face presiune politica asupra lor cand de fapt ei au facut presiune politica in toata guvernarea psd-ista.
Ne surprinde ca PNL prin reprezentanti puternic vocali, ca Hasotti, Antonescu si Olteanu, o fac , uitand ca ajungerea la putere a Aliantei DA, respectiv a lor, s-a datorat promisiunii ca se va face ,daca nu eradicarea coruptiei, cel putin diminuarea ei in special acolo unde este mai paguboasa, adica la varf.
Aemninta cu motiunea la trei luni inante de alegerile parlamentare? Sa fim seriosi.
Atunci dece PNL isi leaga interesele politice de cele ale pesedistilor?
Care pentru care este tovaras de drum?conform experientei tataresciene se pare ca PNL este tovarasul de drum all Psd-ului.
Scapati cat mai este timp de aceasta tovarasie. S-a stat la guvernare cu ajutorul lor, acum este momentul sa nu cadeti sub ei , odata cu ei.
Care dintre penelisti, vor sa joace impreuna cu pesedistii, sa o faca ca independenti sau tovarasi de drum, asa cum s-a intamplat in cadrul organizatiei PD-l Constanta.
www.orizontluminos.blogspot.com
Mesajul 565,
Nu repetati cazul Loskutov
Romania nu este Letonia, Romania este a saptea tara ca marime in Ue si nu pentru prima oara s-a spus ca evolutia Romaniei trebuie sa fie un model pentru tarile din zona care nu au aderat inca la UE.
Nu riscati sanctiuni severe din partea UE.
Punctul de vedere al lui Crin Antonescu si al lui Adrian Severin nu pot fi puse in contradictoriu cu cel al organismelor europene. Nu la Crin Aotonescu sau la Adrian Severin s-a mers pentru subventii si aderarea in UE. Sunt un nimeni, care pot strica eforturile facute de romani pentru a ajunge la faza integrarii in UE.
Cu drag ne lipsim de Crin Antonescu si de Adrian severin, dar nu ne putem lipsi de pozitia noastra de membrii UE.
Asigura Crin Antonescu si Adrian Severin, foduri de dezvoltare, circulatie libera si locuri de munca in tarile europene, Nu , ca nici la mama lor nu au ce trebuie
Fara UE, fara investitorii straini, dezvoltarea economica se duce de rapa, impreuna cu nivelul de trai, cu bunastarea populatiei..
Cei doi sa se ia de mana si sa plece undeva cat mai departe.
www.orizontluminos.blogspot.com