miercuri, 13 iunie 2012

am ramas fara cresteri


TO: 17 More17 recipientsCC: recipientsYou MoreBCC: recipientsYou

Hide Details FROM:Mihai Dumitrescu TO:cornelia.lepadatu@yahoo.com cabinetprimar@yahoo.com andrei.gherea@cdep.ro 14 More...Message flagged Thursday, January 26, 2012 2:42 PM

CUM AM RAMAS FARA CRESTERI SALARIALE SI INDEXAREA PENSIILOR ,

Guvernul Boc a declarat anterior ca o crestere economica in primele luni ale anului 2012 ,poate sa permita cresteri salariale pentru bugetari si indexarea pensiilor.Ce nu a spus premierul Boc a fost ca exista si alte conditionari si anume :

~ Stabilitate politica pentru a se continua reforma (iata ca de 2 saptamani nu se mai lucreaza la legea sanatatii ) si ca efectele economice ale reformelor facute sa inceapa a se produce; ( vezi afirmatia presedintelui bancilor austriace )

~ Sa se creeze un decalaj de 6 luni intre momentul efectuarii cresterilor si termenul de desfasurare a alegerilor.

Organizarea si desfasurarea protestelor stradale a perturbat activitatea institutiilor statului si ale sectorului economic, Am sperat sa evitam campania electorala cu toate derapajele acesteia si am avut parte de proteste in strada.

Rezultatul s-ar putea sa fie ca am ramas fara crestere economica , respectiv fara resurse financiare care sa sustina cresteri salariale si indexarea pensiilor.

Presiunea facuta asupra Curtii Constitutionale, atat in Piata Universitatii ,cat si in fata sediului Curtii Constitutionale in ziua luarii deciziei, precum si permanentele presiuni ale USL , de desfintare a COMASARII ALEGERILOR a facut sa dispara decalajul de 6 luni , respectiv posibilitatea cresterilor salariale, s-a obtinut o VICTORIE A LA PIRUS ,adica o VICTORIE A DEZASTRULUI pentru salariatii bugetari si pensionari.

TRAGETI SINGURI CONCLUZIA CINE SUNT VINOVATI DE O ASA ZISA VICTORIE.

Manipulatorii sau manipulatii .

In mod siguri perdanti suntem noi cei care stam in expectativa in loc sa lovim protestatarii cu aceeasi bolovanii pe care ei ii arunca, protestatari care cu mintea scurta sau incalzita DESFINTEAZA atat sansele lor cat si pe cele ale noastre.

Genetic si informational populatiile se impart in "CEI CARE STIU " si " CEI CARE NU STIU".

Periculosi sunt CEI CARE NU STIU" deoarece exercitandu-si drepturile la opinie, la exprimare sau actiune, ca in situatia ce o traim , o fac de multe ori in defavoarea lor, dar si in defavoarea celor multi, a noastra CEI CARE NU STIM CA STIM" sau " STIM CA NU STIM" , respectiv " STIM CA STIM " , adica a celor care nu riscam sa actionam in PROSTIE.

De multe ori CEI CARE NU STIU CA NU STIU sunt cunoscuti ca cei nemultumiti, neinformati,manipulati, oamenii cartierelor, protestatarii de serviciu, viermii etc.

Ii voi numi in continuare " CEI CARE NU STIU CA NU STIU " Sa ne fereasca Dumnezeu de ei.

Manipulatorii ofera iluzii, sau satisfactii de moment , ca de expl. 10 mii de portii de mancare la Iasi pentru 2 mii de manifestanti protestatari, sau un chiolhan la crama proprie, cum a facut vicepresedintele PNL de Vrancea ,Valerica Zamfirescu, pentru militarii rezervisti vranceni protestatari in Piata Universitatii

Voi cei care ati atentat si continuati sa atentati la dezvoltarea Romaniei si la bunastarea noastra

UN PAS MARE INAPOI !!!

Florin

Niciun comentariu: