duminică, 17 iunie 2012

chiliman

TO: 1 More1 recipientCC: recipientsYou MoreBCC: recipientsYou


Hide Details FROM:Mihai Dumitrescu TO:cabinetprimar@yahoo.com Message flagged Thursday, April 12, 2012 9:35 PM

STIMATE DOMNULE

ANDREI CHILIMAN ,

Sunt convins ca va amintiti de bunele noastre comunicari anterioare.

Este momentul sa va comunic faptul ca numai existenta d-lui George, Crin Laurentiu Antonescu alaturi de persoana d-voastra a facut sa ma retrag si sa devin un absenteist in proiectele d-voastra..

Este momentul sa intreb cum de nu ati tinut seama de doua proverbe , primul romanesc care spune " Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti" si cel de al doilea un proverb american care spune " Daca azi faci un bine , asteapta -te ca maine sa ti se faca un rau ".

D-l Antonescu a avut sprijinul d-voastra in alegerile din 2004 si cum s-a revansat : nu a suportat sa stie ca in 2004 ati fost cel care i-ati intins o mana.

Se pare ca este omeneasca aceasta slabiciune.

Din punct de vedere politic, imi permit sa afirm ca este cunoscut faptul ca cetatenii romani si se pare ca nu numai ei, apreciaza ca nu ideologiile si programele sunt cele care fac politica, aceasta este facuta de interesele individuale, de grup si de partd, interese comUNE si transpartinice.

Mai sunt credibile partidele diferite prin ideologiile clamate ? Parerea societatii este ca nu, ca a trecut vremea partidelor ideologice.

Este momentul ca atentia care se da intereselor generale ale cetatenilor de catre partide ,sa fie cea care sa determine un partid sau altul.

In aceste conditii nu mai sunt interesante actualele partide ideologice.

Cu permisiunea d-voastra ajung la subiect ;

Daca apreciati ca o Miscare populara , cu sustinatori condusi de adevaratul interes pentru cetatean , in care sa se regaseasca democrati de toate ideologiile, in acest caz spre placerea personala ne vom gasi din nou pe aceeasi baricada , vom actiona pentru realizarea acelorasi proiecte

Astept cu bucurie

Mihail Florea Dumitrescu

Niciun comentariu: