duminică, 17 iunie 2012

CNA sa intervina

TO: 2 More2 recipientsCC: recipientsYou MoreBCC: recipientsYou


Hide Details FROM:Mihai Dumitrescu TO:drp@gov.ro procetatean@presidency.ro Message flagged Sunday, February 5, 2012 11:52 AM

Am dorit sa trimit acest e-mail la CNA, insa pe situl lor gasesti numai mentiunea "trimite email" fara sa il mentioneze

Pentru deranj va rog sa ma scuzati.VREM SA VIZIONAM SI SA AUDIEM SI ALTCEVA ,

Zi de zi , noapte de noapte vizionam si audiem aceleasi programe, chiar aceleasi melodii, puse la TONOMAT.

Incepi sa crezi ca exista un contract intre anumiti compozitori sau interpreti si cei care intocmesc programele, pentru a se ajunge la beneficii financiare , de ambele parti. Pentru astfel de programe STANDARD, DE TONOMAT nu este nevoie de o calificare, o poate face oricine pe bani foarte putini.

Se cheltuiesc resurse financiare pentru organizarea de concursuri muzicale , de tot felul si pentru toate varstele, se premiaza , se dau recompense, insa noi telespectatorii si ascultatorii de emisiuni muzicale, nu mai auzim de melodiile sau interpretii premiati. Auzim si vizionam aceeleasi cantece de ani de zile, zi de zi.

Ne-am saturat; vrem melodii noi, vrem oameni noi, vrem valorificarea muncii in interesul ascultatorilor

Ne-am saturat de aceleasi cantece ale lui Banica jr., ale lui Bodo si a altora ca ei. Vrem oameni noi descoperiti prin concursurile facute .

Vrem o comparatie cu emisiunile RAI 1 sau alte posturi straine, la care EMISIUNILE REPORTAJ , ocupa un spatiu mare, aratand frumusetile tarii sau realizarile oamenilor.

Vrem ca la EI.

Vrem sa va indepliniti obiectivele, sarcinile luate prin" Sinteza privind prioritatile strategice pe termen mediu pentru anul 2012 si perspectiva 2013 - 2015, " altfel un titlu foarte pretentios si asemanator cu cele de dezvoltare din perioada totalitara.. Ma refer la pct 3 din document si anume la "beneficiul si folosul publicului .....armonizarea metodologiei cu cea europeana ....cercetarea programelor audiovizuale si impactul pe care acestea il exercita asupra tuturor categoriilor de public... " si multe altele.

Florin Dumitrescu

Niciun comentariu: