duminică, 24 iunie 2012

curiculum vitae

TO:mru.dreapta@gmail.com Message flagged Monday, May 28, 2012 11:01 PM


STIMATE DOMNULE M.R. UNGUREANU ,

Cu multa simpatie am fost alaturi de d-voastra in perioada celor cca. 60 de zile de guvernare.

Constat ca impreuna ,insa totusi separat, suntem de acord ca a existat o tradare, atat individuala cat si de grup, din partea unui segment de parlamentari PDL.. Urmarind la TV desfasurarea evenimetului in sala de plen a parlamentului, lipsa de agitatie in grupul PDL, in conditiile in care era evident ca avea loc un act de HINGHEREALA a acelor parlamentari PDL considerati de USL ca potentiali MAIDANEZI , afisa tabloul unei tradari similare cu cea de care a avut parte Mihai Viteazul si Tudor Vladimirescu..

Sper sa nu fiu marginalizat din cauza varstei , am 83 de ani, insa gradul in care ma implic si folosesc mijloacele de comunicare virtuale , vor schimba balanta in favoarea mea.

Profesional sunt inginer constructor , proiectant, executant si inspector general la fostul Inspectorat General de Stat pentru Investitii - Constructii , pensionat la 61 de ani prin caderea in martie 1990 a guvernului comunist.

Condus permanent de spiritul de initiativa si de activitate privata ,dupa iesirea la pensie am constituit Asociatia horticultorilor individuali din Romania , Asociatia Platitorilor de Taxe si Impozite din Romania, SC ANSA COMP SRL cu domeniu de activitate in constructii, si enumararea ar putea continua. La varsta de 80 de ani am considerat ca este potrivita o relaxare, si am recurs la cesionarea societatii.

Ca sa nu lungesc prezentarea , fac trimitere la FACEBOOK Dumitrescu Mihai Florea , la ORIZONTLUMINOS. BLOGSPOT.COM , si pentru final la un depozit substantial de email-uri trimise oamenilor politici.si prieteniloralegatori.

Definitorie pentru o alaturare la proiectul politic ce il ganditi, sper sa fie o discutie directa , in conditiile ce le veti stabili. Astept un punct de vedere.

CU DEOSEBITA SIMPATIE

Niciun comentariu: