vineri, 15 iunie 2012

de ce nu

TO: 2 More2 recipientsCC: recipientsYou MoreBCC: recipientsYou


Hide Details FROM:Mihai Dumitrescu TO:drp@gov.ro procetatean@presidency.ro Message flagged Saturday, January 28, 2012 1:33 PM

DE CE NU ?

Ca tara integrata in UE , ar fi cazul sa ne consideram ca o regiune cu entitate nationala, in cadrul acestui sistem articulat economico-social-politic.

Totodata , de ce nu am aprecia ca venind din interior , sugestiile pe care le fac ambasadorii tarilor europene , dar dece nu si ai celor cu care suntem in parteneriate, cat timp parteneriatul cam asta inseamna ,

Recent, ambasadorul USA a sugerat ca " Bursa de Valori Bucuresti ar trebui folosita intensiv ca motor al cresterii, generand lichiditati........" Este fiabila, este eficienta , este realista la noi o astfel de sugestie? Dece specialistii guvernului si ai BVB nu se apleaca asupra acesteia.?

Ambasadorul Germaniei, a dat un interviu la TVR 1 in ziua de 27 ian.a.c. la orele 20,10, sugestiile facute fiind de mult bun gust, inetesante, eficiente si realizabile.

Foarte multi ambasadori, in mod separat ocazional sau in cadrul intalnirilor la guvermn sau la presedentie , fac sugesti privind starea economica,sociala sau politica din Romania, sugesti binevenite si de foarte multe ori la obiect si utile.

Mihail Florea Dumitrescu,

Niciun comentariu: