vineri, 22 iunie 2012

democratie tip USL

TO: 8 More8 recipientsCC: recipientsYou MoreBCC: recipientsYou


Hide Details FROM:Mihai Dumitrescu TO:daniel.buda@cdep.ro mioarafrasineanu5@gmail.com drp@gov.ro 5 More...Message flagged Tuesday, April 17, 2012 2:43 PM

DEMOCRATIA TIP USL ,

Cand zici USL zici Crin Antonescu zici OPOZITIE. , i

Zici minoritate parlamentara. intr-un regim pluripartidism democratic , in care exista o gandire normala.

De peste trei ani asistam insa la un joc in care OPOZITIA nu accepta a fi o minoritate, si in consecinta in loc de disputa politica parlamentara duce RAZBOI cu majoritatea parlamentara, in care reprezentantii trimisi in OPOZITIE sunt FRATI DE ARME in razboiul care trebuie castigat pentru a ADUCE ROMANILOR PACE.

Aceasta OPOZITIE nu traieste in Romania care face eforturi pentru a evita prabusirea economico- financiara , in REALITATEA in care singururl dusman este CRIZA ECONOMICA , singurul razboi este cu noi insine care am cerut ,mai mult decat am dat, care am consumat mai mult decat am produs.

In ultimul timp respectiva OPOZITIE, in loc sa se grabeasca sa revina la locurile de munca, sta sa vada cum sta cu majoritatea in parlament, daca o au vor veni , daca nu o au vor mai astepta pe margine.Sa astepte mult .

Multi din parlamentarii OPOZITIEI sunt precum CAINII MAIDANEZI umbla toata ziua pe strazi si aduc la TV sau radio stiri din strada, campion in aceasta tehnica este MAIDANEZUL ROBERT NEGOITA..

In aceasta situatie de beligeranta politica, noi alegatorii ne intrebam in slujba carora se afla cei ce vor sa ia puterea pe cai belicoase.?

In orice caz nu in intersul romanilor, deoarece cu cat ne invrajbim mai bine, ne dividem in doua Romanii , cu atat mai grabiti investitorii straini germani merg in Ungaria sa faca mercedesuri, in Bulgaria sa faca panouri foto-voltaice, sau italienii merg in Serbia sa faca fiaturi, moldovenii de peste Prut se gandesc sa se orienteze spre uniunea euro-asiatica,etc.

O familie in care toata ziua se aude cearta , este apreciata ca fiind nebuna, periculoasa , si este ocolita de ceilalti concetateni.

Iata unde ne-a adus OPOZITIA LUPTATOARE.

Sa ne ferim sa ajunga la putere, sa zica toata lumea ca suntem o TARA DE NEBUNI , conform dictonului ca UN POPOR ARE CONDUCEREA PE CARE O MERITA.

Florin Dumitrescu

Niciun comentariu: