marți, 12 iunie 2012

desteptati-va romani


TO: 1 More1 recipientCC: recipientsYou MoreBCC: recipientsYou

Hide Details FROM:Mihai Dumitrescu TO:alexandru.mazda@gmail.com Message flagged Wednesday, January 18, 2012 7:50 PM

DESTEPTATI- VA ROMANI ,

Aveti nevoie de mai multi BANI si nu stiti unde sunt ?

BANII sunt la structurile care l-au INVINS PE EMIL CONSTANTINESCU in perioada 1996-2000

Aceleasi structuri se ZBAT pentru a-l invinge TRAIAN BASESCU. AJUTATI-L in lupta cu STRUCTURILE

In 2004 l-ati votat pe TRAIAN bASESCU pentru a face REFORMA si sa reduca CORUPTIA.

In perioada 2004 - 2008 a fost tradat de catre PNL prin guvernarea Tariceanu care a fraternizat cu PSD

UITAREA SI TRADAREA SUNT TRADITIONALE LA ROMANI

In 2008 PRESEDINTELE BASESCU a desemnat si PARLAMENTUL A APROBAT guvernul condus de EMIL BOC avand ca program de guvernare REFORMA si reducerea CORUPTIEI.

Anterior in 2007 dupa suspendarea temporara a presedintelui de catre parlamentul dominat de PNL si PSD, prin REFERENDUM POPULAR 88% dintre votanti au fost de acord cu solicitarea presedintelui Basescu de REDUCERE a numarului de parlamentari de la 470 la 300 si eliminarea Senatului adoptand parlament UNICAMERAL

AJUTATI PRESEDINTELE SI PREMIERUL SA ADUCA PENTRU PENSII SI SALARII . BANII RISIPITI

PENTRU CE SE LUPTA TRAIAN BASESCU SI EMIL BOC ?

1.~ Reducerea numarului de parlamentari si parlamentul unicameral, duce obligatoriu la diminuarea cheltuielilor prin eliminarea indemnizatiilor parlamentarilor cu cca. 35% respe3ctiv cu cca. 17 milioane lei anual si a CHELTUIELILOR de intretinere cu lumina, curatenia, incalzirea etc tot cu cca. 35% Faceti singuri socoteala

2. A cerut MODIFICAREA CONSTITUTIEI pentru a elimina prezumtia de licit a proprietatii , care impiedeca confiscarea averilor ce nu pot fi justificate .Altfel lupta impotriva coruptiei si a incompatibilitatiilor nu are efecte economice, nu aduce bani. Apreciati cati bani sunt in averile lui Vantu , ale lui Ioan Nicolae , ale lui Petcu , ale baietilor destepti, ale baietilor cu masini de lux insa fara venituri, ale celor care arunca cu banii la nunti si botezuri etc.

3.~ Comasarea alegerilor pe langa alte avantaje , realizeaza o reducere a cheltuielilor de cca. 20 milioane lei.

4.~ Eliminarea dupa 20 de ani, unui numar impresionant de revolutionari , a indemnizatiilor si a altor drepturi acordate acestora.

5.~ Reorganizarea teritoriala si implicit reducerea administratiei locale

6.~ Reformarea sanatatii ,unde se cheltuiesc resurse financiare fara sa existe echivalent in calitatea actului de sanatate cu efecte asupra sanatatii populatiei.

7.~ Eliminarea dupa 70 de ani a indemnizatiilor pentru ilegalistii PCR si luptatorii antifascisti

8.~ Recalcularea pensiilor si salariilor magistratilor , pe aceleasi principii ca ceilalti salariati publici.

9. ~ Recalcularea si diminuarea veniturilor din bani publici in societatile si regiile Statului, acolo unde acestea depasesc enorm veniturile celorlalti salariati publici.

10.~ Recalcularea si reducerea veniturilor din bani publici in agentiile si autoritatile statului , acolo unde acestea depasesc enorm veniturile celorlalti salariati publici.

11.~ Reducerea severa a evaziunii fiscale prin sprijinul cetatenilor ( solicitarea bonurilor de plata la cumparaturi , prestari de servicii la cabinetele stomatologice, medicale etc. )

12.~ Reducerea severa a fraudei fiscale , acolo unde se cheltuiesc bani publici fara respectarea legii.

13.~ Diminuarea severa a CORUPTIEI in justitie , in politie , in vama etc.



IATA UNDE SUNT RESURSELE FINANCIARE NECESARE

LUPTATI ALATURI DE TRAIAN BASESCU SI EMIL BOC.

NU VA LASATI MANIPULATI SPRE TINTE FALSE ca cele enuntate de liderii opozitiei azi 18 ian.a.c. Timp de peste 5 ani au luptat pentru a lua puterea , respectiv resursele financiare ale statului strigand JOS BASESCU si au incercat prin blocaj parlamentar ,motiuni de cenzura ,si respingere a dialogului, sa doboare guvernul Boc.Tot ei vin acum sa vorbeasca de FRATERNITATE, poate fraternitate cu grupurile turbulente din strada. In toti acesti 5 ani au afirmat ca traim in dictatura pana au ajuns sa creada atat ei cat si o parte a populatiei. Acum cand au scos in strada turbulenti afirma ca democratia este in pericol daca nu se satisfac revendicarile strazii. La care scoala a democratiei au invatat ca minoritatea se impune majoritatii ca 10 mii, 100 mii , 1000 mii de protestatari pot schimba institutiile statului ?

Alegerile libere desfasurate in perioada de liniste ,cunoscand rezultatele masurilor luate de institutiile statului sunt singurele care determina majoritatea si minoritatea .

Aveti in vedere ca dictaturile de stanga, cea bolsevica si cele de dreapta cea hitlerista si fascista s-au format in perioade de criza in care politicieni lipsiti de scrupule , urmarind sa puna man ape putere in interese personale si de grup au manipulate pe cei nemultumiti si ignoranti.

F lorin Dumitrescu

Niciun comentariu: