duminică, 17 iunie 2012

Djuvara cere lui Basescu

TO: 1 More1 recipientCC: recipientsYou MoreBCC: recipientsYou


Hide Details FROM:Mihai Dumitrescu TO:procetatean@presidency.ro Message flagged Thursday, March 15, 2012 9:49 PM

NEAGU DJUVARA REVINE ,

In 17 noiembrie 2010, venerabilul si activul nonagenar , trimite presedintelui Traian Basescu o scrisoare deschisa prin care cere acestuia sa deslantuie ,in sfarsit, justitia impotriva celor invinuiti de crime politice..

Gestul d-lui Djuvara a fost o reactie la faptul ca in turul 2 al scrutinului din dec. 2009, Crin Antonescu a dus PNL la sprijinirea candidatului PSD, in conditiile in care normalitatea impunea sa lase electoratul PNL sa voteze dupa constiinta.

In conditiile in care Crin Antonescu a dus PNL la sanul PSD si al lui Dan Voiculescu prin constituirea USL, acum cand Ion Iliescu , chiar la iesirea din spitalul in care suportase o mica interventie, s-a grabit sa declare CA SE PUNE IN FRUNTEA MANIFESTANTILOR DIN STRADA, semn al implicarii active in evenimentele politice ale comunitatii., venerabilul nonagenar , la 29 febr. 2012 sa recidiveze implicandu-se la randu-i in treburile comunitatii si solicita presedintelui Traian Basescu sa realizeze ceeace a afirmat in timpul ultimei confruntari tripartite din campania primului tur al alegerilor prezidentiale din 2009 .

In acest sens cere , si ALATURI DE DANSUL CER cei care constituim adevarata Romanie, ca presedintele sa duca la indeplinire cele la care a facut referire si anume inceperea ::

~ procesului manipularii care trebuia sa duca la legitimarea lui Ion Iliescu prin moartea a 1000 de nevinovati numai in Bucuresti, dupa caderea dictaturii comuniste ;

~ procesului mineriadelor din anii ' 90 ;

Omului politic si istoric Neagu Gjuvara , la auzul acestor intitiative, i-a tresarit in piept inima deloc obosita

Acelas membru al CETATII este sustinator al luptei impotriva coruptiei, pe care o duceti , cu exemplificare la procesul lui Vantu , apreciat ca fiind cel mai vizibil si mai nerusinat dintre marii nostri escroci..

Istoricul nascut, nu facut precum Scurtu si altii, considera ca, prin actionarea in justitie a celor invinuiti de crime politice si a marilor corupti , pradatori ai avutului public, va licari o cat de mica speranta privind vindecarea acestei tari bolnave si veti lasa astfel un nume in istoria tarii.

DOMNULE PRESEDINTE PLECATI INIMA SI URECHEA LA ACEST APEL PLIN DE SPIRIT ROMANESC , EXPRESIE A SPERANTEI UNUI INTREG POPOR.

Florin Dumitrescu .

Niciun comentariu: