duminică, 17 iunie 2012

fieru vechi si siguranta

FROM:Mihai Dumitrescu TO:dan.turturica@romanialibera.ro fstfro@gmail.com fratica.gheorghe@fnfmc.ro 8 More...Message flagged Wednesday, March 21, 2012 12:06 PM


FURTUL DE FIER VECHI SI SIGURANTA ,

Furtul de fier vechi la scara industriala a fost declansat de Petre Roman in momentul in care a afirmat ca " uzinele , respectiv intreprinderile din epoca comunista sunt mormane de fier vechi "

La scara "persoane fizice " furtul a continuat prin furtisagul capacelor de canal, a instalatiilor de irigatii, cabluri de semnalizare, piese metalice din instalatii portuare ( cazul recent de la Giurgiu) etc.

Recent s-a ajuns la furtul stalpilor metalici ai liniilor electrice de foarte inalta tensiune, de transport energie electrica spre alte tari.

De la periclitarea sigurantei persoanei, s-a ajuns la punerea in pericol a grupurilor de persoane si recent la SIGURANTA NATIONALA.

Se impune sa aflam cum s-au solutionat cazurile recente ( in aceeasi luna , in acelas loc si aceleasi persoane ) de furt de valuta , cate 200 mii euro de fiecare data pagubitii fiind persoane care se ocupau de colectarea fierului vechi.

Cazurile respective trebuiau sa conduca organele de investigare a faptelor catre hotii de fier vechi care nu se dau in laturi sa puna in pericol economia nationala, viata persoanelor si siguranta nationala.

Poate aflam si noi cetatenii .

Florin Dumitrescu,

Niciun comentariu: