vineri, 22 iunie 2012

intrebari pentru candidati

TO: 3 More3 recipientsCC: recipientsYou MoreBCC: recipientsYou


Hide Details FROM:Mihai Dumitrescu TO:roberta.anastase@cdep.ro sulfina.barbu@cdep.ro gabriel piscociu Message flagged Friday, May 4, 2012 11:04 PM

INTREBARI PENTRU CANDIDATII MINISTERIABILI,

1.~ Ati avut in vedere ca prin preluarea spre finalizare a proiectelor desfasurate de guvernul anterior , sa se realizeze mersul inaite al societatii romanesti ?

2.~ Va propuneti sa incepeti o campanie de modificare a reglementarilor elaborate de guvernul anterior , continuand astfel sa ramanem sub misticul blestem al legendei "Mesterului Manole " ?

3.~ Care sunt proiectele bazate pe cele 15 obiective recomandate de d-l Ponta d-lui Ungureanu la investitura celui din urma. ?

4~ La depunerea juramantului , in momentul in care veti jura respectarea legilor tarii , veti avea o strangere de inima , gandidu-va la incalcari numai de d-voastra stiute?

5.~ Va propuneti sa dati pensionarilor diferentele, de care acestia au fost frustati in perioada 2001 - 2004 de guvernare PSD - Nastase , prin amanarea intrarii in vigoare a Legii nr. 19 / aprilie 2000 privind sistemul de pensii din sistemul public de stat, diferente care reprezinta chiar si 60% din cuantumul pensiilor recalculate dupa aprilie 2005 , respectiv echivalentul a 30 de pensii lunare ( fata de diferenta de 600 lei cat reprezinta in valoare absoluta si maxima, retinerea CAS pentru care se face o asa de mare valva )?

Florin Dumitrescu,

Niciun comentariu: