duminică, 17 iunie 2012

memorialul dureii

MEMORIALUL DURERII ,




In ziua de 17 iunie a.c. la orele 13,00 - 14,00 , emisiunea MEMORIALUL DURERII a prezentat viata si opera preotului IOSIF TRIFA , mare om de cultura, de slujitor al Domnului si fondator al CURENTULUI " OASTEA DOMNULUI, curent de cultura laica si religioasa , precum si de sustinere nationala. Primii ani din viata si de activitate pastorala sunt legati de zona muntilor Apuseni , satul Vidra de Sus , continuata si sfarsita la Sibiu.

Episodul a fost sustinut de d-nii Ioan Panican, Ionatan Ille, Valer Irinca, Florin Caus si Sergiu Grosu . Toti acestia , ca sustinatori ai lui Iosif Trifa si urmasii acestora sunt potentiali sustinatori ai INITIATIVEI CIVICE, cu scopul declarat de coagulare a intelectualitatii curate, neim[plicate in jocul politic trecut si viitor. in bazinul Muntilor Apuseni si zona Sibiului.

Sugerez ca FCD , folosind ca SURSA ,Memorialul Durerii sa coaguleze si mobilizeze personalitati trecute sau urmasi ai acestora, avind ca scop declarat eradicarea vietii politice din Romania, de tot ceea ce reprezinta legaturi, mosteniri ale perioadei comuniste.

Va multumesc

Mih. Fl. Dumitrescu













Niciun comentariu: