duminică, 24 iunie 2012

parabola celor trei talanti

TO:mru.dreapta@gmail.com office@monicamacovei.eu ultimulcuvant@b1tv.ro 10 More...Message flagged Tuesday, May 29, 2012 10:29 PM


PARABOLA CELOR 3 TALANTI ,

Batranul tata a dat celor trei fii cate un talant si i-a trimis in lume sa se descurce., urmand ca dupa un timp sa revina la casa parinteasca.

Era un test , o incercare de a stabili competenta celor trei.

Romanilor le-a venit ideea sa faca un test similar si in plina criza, fara sa dea banii de drum, trimite in Europa, pentru o luna de zile, pe cei trei fii : Ponta , Antonescu si Ungureanu, Cei trei urmeaza sa aduca romanilor rezultatul muncii lor in aceasta perioada. Fiecare are libertatea sa mearga acolo unde considera ca are sanse mai mari.

La sfarsitul perioadei de o luna, cei trei revin .

~ ANTONESCU nu aduce nimic , spunand ca lipsit de sanse , a considerat ca este bine sa ramana la granita cu Ungaria, unde a trait din mila minoritatii romane cu care se putea intelege.

~ PONTA a reusit sa adune 33 de portofele .Intrebat a spus ca a fost in Italia si Spania si a sutit portofelele celor care nu au sesizat ca pe alaturi este un PSD-ist (Ion Cristoiu nu a avut tiimp sa ii anunte sa isi fereasca portofelele)

~ UNGUREANU a solicitat permisiunea sa mai stea un trimestru deoarece nu a putut sa refuze un contract de profesor la o Universitate din Anglia

ROMANII vor trebui insa la 10 iunie 2012 sa voteze daca il asteapta pe Ungureanu sa isi onoreze contractul si sa se intoarca in tara sau se vor grabi sa ia portofelele stranse de Ponta.

ASTEPTAM SA O VEDEM SI PE ASTA.

Florin

ATENTIE : Este vorba de o varianta a parabolei biblice.

Niciun comentariu: