duminică, 24 iunie 2012

Ponta vs ISC

TO: 17 More17 recipientsCC: recipientsYou MoreBCC: recipientsYou


Hide Details FROM:Mihai Dumitrescu TO:contact@eurointegrator.ro csdr@b.astral.ro presedinte@csnmeridian.ro 14 More...Message flagged Sunday, May 27, 2012 8:56 PM

De cate ori trebuie sa stabilim ca am fost mintiti?

De cate ori putem suporta sa fim tratati ca si debili mintali ?

Ponta numeste un NIMENI , un fost militar , un licentiat in DREPT in devenire , sa fie INSPECTOR SEF IN CONSTRUCTII ,acolo unde inainte de dec. 1989 au fost in post 4 ingineri constructori cu experienta - doi fosti vice-presedinti la CSP si doi fosti ministri. Dupa numire, la numai cateva zile il destituie pentru motive numai de el stiute , justificandu-se ca in rezerva de cadre a USL nu sunt numai INGERI.

Nici fata de copii nu se poate justifica in anul 2012 cu faptul ca nu are suficienti INGERI D-l Ponta ne crede INANTILI !

Trebuie sa amintim d-lui Ponta ca ne-a asigurat ca are un guvern de oameni de inalt profesionalism si integritate , asigurandu-ne ca in caz contrar isi va da demisia la primul rateu..

Nu trebuie sa asteptam alte realizari de acest fel.

PALARIA DE PREMIER este prea mare pentru d-l Ponta.

Basescu a avut dreptate cand a considerat ca este inca departe de a putea sa conduca o tara cand de fapt este numai co-pilot .

ION CRISTOIU un comunist declarat il considera UN COPIL CARUIA I S-AU DAT JUCARI PREA MULTE SI PREA MARI .

PONTA trebuie sa plece , altfel ne aduce in stare sa plecam in CONGO.

Cine isi ia raspunderea viitorului Romaniei , al prezentului si al viitorului copiilor si nepotilor ? Cine NU SA NU DEA votul USL-ului.

IESITI DIN BLOCAJ SI DIN RUTINA ! ESTE NEVOIE NUMAI SA GANDITI ASUPRA REALITATII , sa va intrebati DE CE ? DE CAND ? PANA CAND ?

Florin

Niciun comentariu: