marți, 12 iunie 2012

replica


TO: 2 More2 recipientsCC: recipientsYou MoreBCC: recipientsYou

Hide Details FROM:Mihai Dumitrescu TO:drp@gov.ro procetatean@presidency.ro Message flagged Saturday, January 14, 2012 11:19 AM

REPLICA ,

Cele intamplate in strada ,atat in Bucuresti cat si in provicie, nu poate ramane fara replica.

Replica trebue sa informeze populatia despre justetea sau injustetea celor intamplate, de mamnipularea sau nu a populatiei neinformate suficient.

Pentru aceasta actorul principal, cel care a considerat ca trebuie sa incite si sa excite populatia prin iesiri la mai toate canalele de televiziune, adica Arafat, va trebui sa explice cu textul proiectului de lege in fata, ce si cum l-a deranjat , cum propune sa fie revizuit textul si in final cum vor fi realizate interesele cetateanului si ale statului privind calitatea actului de sanatate si de folosire eficienta a banilor publici.

Raspunsurile trebuiesc sa fie directe si la obiect,adica privind textul proiectului , cu variante de text, cu DA sau NU , fara aprecieri personale de bine sau rau , sau retineri care nu tin seama de prezumtia de MAI BINE.

Cand suntem deja nemultumiti suntem obligati sa incercam sa schimbam sa reformam, urmand ca ulterior altii mai capabili sa faca la randul lor modificari si completari.

Totodata, reprezentantii MAI , cel care conduce si coordoneaza activitatea SMURT , va trebui de urgenta sa iasa la rampa si sa explice modul in care este si va fi desfasurata activitatea SMURT.

Discutia publica TV cu Arafat va trebui dusa de catre un reprezentant al societatii civile , de orice cetatean capabil sa poarte o discutie constructiva si contradictorie , nu de catre asa zisii analisti sau comentatori sau gazetari ,

Ca unul care timp de 33 de ani de activitate de avizare proiecte de investitii am dialogat cu proiectanti, cu reprezentanti ai beneficiarilor de investitii sau ai ministerelor titulare ( ministerul industriei chimice ), consider ca as putea sa conduc o astfel de discutie.

Mihail Florea Dumitrescu

Niciun comentariu: