vineri, 15 iunie 2012

sa nu lipseasca dialogul

TO: 4 More4 recipientsCC: recipientsYou MoreBCC: recipientsYou


Hide Details FROM:Mihai Dumitrescu TO:drp@gov.ro e_petitie@mira.gov.ro sorin.oprescu@bucuresti-primaria.ro 1 More...Message flagged Sunday, January 29, 2012 12:18 PM

SA NU LIPSEASCA DIALOGUL ,

La mai mult de 2 saptamani de monolog in Piata Universitatii, acum cand protestatarii au fost dotati cu echipamente de amplificare fonica ( sonora ) se impune DIALOGUL sa ia locul MONOLOGULUI.

Guvernul , subiect principal in monologul protestatarilor, trebuie sa organizeze , in vizavi , in zona fantanilor, un punct echipat corespunzator , de unde sa se poarte dialogul cu protestatarii.

Episodul 1. Dialogul s-ar putea sa fie un vacarm in care sa nu se inteleaga om cu om.

Episodul 2 Reprezentantii guvernului sa ceara ca dialogul sa se poarte ,ca si un joc de sah, cinci minute sa vorbeasca fiecare si apoi sa taca cinci minute pentru a da posibilitate celuilalt sa raspunda. Daca nu se cunoaste raspunsul sa se programeze pentru ziua urmatoare.

Episodul 3. Se ajunge la sonoritati peste limitele admisibile, care deranjeaza riveranii , are loc un atac la dreptul lor la o viata convenabila, cat si pentru prestatorii de servicii din zona ( cabinete ale liberilor profesionisti) , clienti in hoteluri sau localurile de alimentatie publica. In aceasta situatie reprezentantii guvernului sa ceara municipalitatii acordarea si organizarea unui spatiu in unul din parcurile orasului ( Herastrau, Tineretului etc), in care fiecare echipa sa instaleze echipamentele din dotare si sa continue acolo dialogul, fara sa deranjeze riverani Sa se adopte practica din HYDE -PARK-ul londonez.

Episodul 4 Riveranii si bucurestenii vor reveni la linistea citadina si la desfasurarea normala a circulatiei pietonale si a traficului auto in zona centrala a orasului , asa cum este necesar si normal desfasurarii vietii unei metropole europene.

Mihail Florea Dumitrescu

Niciun comentariu: