vineri, 22 iunie 2012

sobolanii traseisti

TO: 17 More17 recipientsCC: recipientsYou MoreBCC: recipientsYou


Hide Details FROM:Mihai Dumitrescu TO:procetatean@presidency.ro cabinetpdg@radioromania.ro pactualitati@rornet.ro 14 More...Message flagged Wednesday, April 25, 2012 11:07 AM

SOBOLANII TRASEISTI ,

Se stie ca sobolanii cand migreaza de multe ori se agata de coada celui dinainte. Asa se intampla si in traseismul politic.

Respectivii pot fi manati la drum de diferite idealuri ca de expl.:

1.~ OPORTUNISTII - Cazul deputatului Petre Filip (expl.) care trecand la adversarii reformei a promovat modificarea legii invatamantului spre a-si asigura o parte din patrimoniul universitatii particulare unde este fondator (?)

Mai dur, Ion Cristoiu a apreciat fapta ca fiind o TALHARIE, respectiv pe faptuitori ca fiind niste TALHARI.

2.~ TRADATORII :Cei mai putini, deoarece ca sa tradezi trebuie sa ai ce trada.Acestia nu au ce trada, nici mama, nici tata , nici partid , nici tara.

3.~ LASII:: cei mai multi, aceia care te lasa la greu, atunci cand ai mai mare nevoie de ei , scopul lor in viata fiind " SA MOARA TOATA LUMEA CA SA SCAPE EI.. Pe lasi ii intalnesti pe toate drumurile , in mijloacele de transport in comun etc.

OPORTUNISTUL nu este bun ca prieten de drum

TRADATORUL nu trebuie introdus in casa

LASUL trebuie lasat singur , altfel te lasa el singur

RUSINE LOR, RUSINE TRASEISTILOR !

Asteptam lista completa a acestor SOBOLANI POLITICI si angajamentul partidelor ca vor fi exclusi din esichierul politic.

Florin Dumitrerscu

Niciun comentariu: