miercuri, 13 iunie 2012

va vrempresedinte luptator

TO: 1 More1 recipientCC: recipientsYou MoreBCC: recipientsYou


Hide Details FROM:Mihai Dumitrescu TO:procetatean@presidency.ro Message flagged Friday, January 20, 2012 7:01 PM

DOMNULE PRESEDINTE ,

Va vrem un Presedinte nu numai jucator ci si un PRESEDINTE LUPTATOR.

VREM SA INVINGETI STRUCTURILE SA SARBATORIM ACEASTA VICTORIE

Realizand reformele si luptandu-va cu coruptia ati calcat pe MUSUROIUL

sau musuroaiele pe care Rodica Stanescu ca ministru de justitie le-a lasat nederanjate.

DE ANI DE ZILE LIDERII OPOZITIEI, SI IN SPECIAL CRIN ANTONESCU AU CREAT O PSIHOZA DEVASTATOARE , STRIGAND IN FIECARE ZI " JOS BASESCU " Specialisti in psihiatria maselor pot confirma ca PSIHOZA MASELOR a fost practicata de fondatorii dictaturilor de stanga -Lenin - si de dreapta - Musolini si Hitler.

SE AJUNGE ACOLO CA CETATEANUL SA SE SCOALE DIN SOMN AGITAT STRIGAND " JOS BASESCU"

Persoane ca Sorin Ovidiu Vantu , Dan Voiculescu, Adrian Nastase au profetit sau promis ca vor da jos pe Basescu, iar persoane ca Catalin Voicu, Dan Mircea Popescu ,C-tin Niculescu (Pitesti), Petcu, Ioan Nicolae, Radu Mazare etc. au tot interesul si forta financiara , sa organizeze manipularea unor mase . De altfel Ioan Nicolae a exprimat ca in 2008 ar fi putut aduce in Bucuresti 2-3 mii de oameni din judetele Galati, Braila, CARE SA MANIFESTE CONTRA MIRCEA GEOANA

Multe persoane care manifesta in strada, nu cunosc ce este salariul sau pensia, nu au avut deaface cu munca organizata , ei sunt cei care se manifesta cel mai galagios. Intrebati " CE I-A ADUS IN STRADA " nu ar avea ce sa raspunda decat ca ASTA FACE BINE . Nu cumva face bine la buzunar, practica de a plati MERCENARI este veche si in perioada post decembrista s-a vorbit mult despre aceasta

Problema este ce I-A ADUS IN PIATA PE POLITICIENII DIN OPOZITIE care conform regulilor democratiei au suficiente posibilitati sa se exprime si sa rezolve lucrurile prin dialog cu institutiile statului si partidele la putere. Ani de zile insa au adoptat tactica REFUZULUI DE A DIALOGA si au adoptat tactica SA CLAMEZE PERMANENT " JOS bASESCU" dupa ce au incercat eliminarea prin suspendare. Este posibil ca liderii partidelor de opozitie sa fie la randul lor MERCENARI ai acelorasi interese exprimate mai sus. Numai un dialog cu acestia va putea lamuri lucrurile. Sa fie acesta motivul pentru care evita un real dialog si in aceasta perioada? Ce spun legile functionarii si sigurantei statului de drept?

Domnule presedinte , in numele cetatenilor care isi asuma consecintele reformelor si consolidarea democratiei si a statului de drept, sunteti rugat, invitat sa va adresati si sa lamuriti pe cei nelamuriti, dece se practica OPOZITIA STRAZII , in loc ca lupta sa ramana o lupta in cadrul PARLAMENTULUI ,acolo unde conf. regulilor democratice, minoritatea se supune majoritatii si majoritatea este cea care face JOCURILE.

PENTRU EVOLUTIA NORMALA SI BENEFICA POPULATIEI , CONTINUATI SA DERANJATI MUSUROAIELE pana veti scoate la suprafata si imprastia toate GANGANIILE care capuseaza ECONOMIA SI INSTITUTIILE STATULUI.

OFERITI TOTODATA DIALOG CONSTRUCTIV CONFORM REGULILOR " RAZBOIULUI CREIERELOR" , RESPECTIV PRIN CUNOASTEREA OPINIILOR , ANALIZA ACESTORA SI REZOLVARE SITUATIILOR PRIN ADOPTAREA CELOR EVIDENTIATE CA CELE MAI BUNE.

Niciodata in trecutul omenirii , nici justitia nu poate multumii ambele parti dar sa multumesti multimi de oameni. Totdeauna vor fi nemultumiti galagiosi si cei multumiti expectativi si antemergatori.

VA ROG IN FINAL SA IMI SCUZATI INDREZNEALA DE A MA ADRESA .

Cu stima

Mihail Florea Dumitrescu

Niciun comentariu: