sâmbătă, 9 februarie 2008

cooperare europeana

Specialistii europeni conlucreaza cu institutiile statului pentru implementarea acqui-lui
Investitori europeni sunt incurajati si asteptati sa vina in Romania pentru dezvoltarea economica.
Acum constatam ca la Eurovizion , alaturi de cantareti romani avem si contareti din Suedia si alte tari europene.
Cum este stiut rateul dat de clasa politica prin candidatii promovati in parlament din lipsa de altceva mai bun, ce parere aveti sa apelam la oameni politici europeni pentru alegerile locale si parlamentare din acest an? Poate astfel vom avea la primarii oameni care sa faca ca satele noastre sa semene cu cele europene si munca parlamentara sa fie similara celei din parlamentele europene . Ar fi grozav si am scapa de grupurile de interese, asa cum prin aducerea unui domn strain s-a pus capat nepotismelor practicate in domnia lui Cuza si am avut o epoca de modernizare a tarii.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Este o ideee foarte buna aceasta cooperare.Totodata_este pacat ca suntem pusi in situatia cand ne gandim ca cineva ar trebui sa ne arata,aici,la noi in tara_cum sa conducem Romania.
Dar,asa cum in echipa nationala de fotbal avem nu doar romani si la Eurovision s-ar putea sa ne reprezinte "strainii"_de ce nu am da sansa unor europeni cu clasa si care ar putea sa ne ajute sa iesim din aceasta "criza" permanenta politica.