vineri, 6 noiembrie 2009

Domnilor lideri,
Incetati odata sa ne considerati mai prosti decat d-voastra, mai prosti decat suntem. Multi dimtre noi avem in spate experienta ?expertiza pe care d-voastra nu o veti detine din cauza ca realitatea nu va permite si pentru ca " nu stiti ca nu stiti ,"foarte multe adevaruri.
Recent la o emisiune TV ,la canalul b1, afirma ca "la un numar de 1400 mii de angajati bugetari in Romania, exiista inca un "deficit cronic de personal" in conditiile in care in tarile cu economie functionala dezvoltata, numarul de angajati bugetari la milionul de populatie este de foarte multe ori mai mic.
Tot d-l Dandea (vicepresedinte la Cartel Alfa) nu stie un adevar pe care [personal,inca la varsta de 12 ani stiam si anume ca Statul este cel mai prost gospodar. Daca vremm ca Statul sa functioneze ca un bun gospodar, d-l Dandea si alti lideri trebuie sa analizeze si stabileasca cauzele. Pentru inceput afirm si vreau sa fiu contrazis la aprecierea ca Statul este prost gospodar deoarece functioneaza dupa legi ,diferite de cele din domeniul privat , segment al aceleasi piete libere.
Domnilor puneti de acord legile de functionare a domeniului de Stat (expl .Codul muncii) , cu prevederi mostenite din trecutul in care angajatul era protejat, putand sa lase timpul sa treaca, deoarece leafa vine ,fara sa existe posibilitatea de a fi intrebat de eficienta si eliberat de corvoada muncii. Da domnilor prin schimbarea Codului muncii realizati corelarea si solidarizarea cu munca din domeniul privat "Statul paternal" trebuie sa devina "Statul partener"
www.;orizontluminos.blogspot.com

Niciun comentariu: