duminică, 6 februarie 2011

TRADARE,TRADARE, de N ori TRADARE
Va amintiti cum erau numiti parlamentarii care treceau de la un partid la altul ?
Erau TRADATORI si amenintati ca vor fi sanctionati de catre electoratul care i-a trimis in parlament .
Prin formarea UNIUNII SOCIAL LIBERALE asistam la amestecarea celor care nu se voiau amestecati, care se invinuiau de racolarea membrilor , de primirea cu bratele deschise a TRADATORILOR.
Putem sa numim pe acestia ca TRADATORI ai electoratului care i-a trimis in parlament ? DA ! Putem spune ca au TRADAT ideologiile in baza carora au fost alesi ? DA ! Putem spune ca cei care se aduna se aseamana ? DA !
Putem spune ca asistam la refacerea bunicului FSN ? SIGURA CA PUTEM SPUNE ca de aceasta data chiar avem un partid UNIC, acel partid clamat de atata timp.
Putem spune ca Ion Iliescu , face in continuare jocurile politice in aceasta tara ?DA !
Putem spune ca avem o opozitie CANCEROASA in momentul in care isi da mana Iliescu, cel care a chemat si a obligat justitia ( independenta ?) la RECURSUL IN ANULARE pentru confiscarea a doua oara a proprietatilor, cu cei care pretind ca apara proprietatea ? DA !
Pe aceste considerente concrete , nu injurii fara acoperire, sa asteptam cu incredere ca electoratul va sanctiona la modul cel mai concret, lipsindu-i de voturile dupa care atat de mult alearga pentru a ajunge la BANII PUBLICI.
Ca replica putem afirma ca este momentul ca si puterea sa se uneasca intr-o alianta ? DA , in atat de mult ulitul PARTID UNIC al lui Basescu !
www.orizontluminos.blogspot.com

Niciun comentariu: