STIMATE DOMN ,
In aceasta perioada de co nfigurare a proiectului INITIATIVEI CIVICE, imi permit sa sugerez ca aceasta sa se motiveze si prin faptul ca nu este incadrata cu fosti parlamentari.
Miscarea sa apartina persoanelor INDEPENDENTE politic , care inteleg sa se implice cu singurul scop de a servi INTERESELE TUTUROR , in afara partidelor azi existente. Apartenenta prezenta la un partid existent azi, sa fie desfintata prin prezentarea DEMISIEI din respectivul partid.
In acest mod se va raspunde la dezideratul populatiei exprimat prin adeversitatea fata de viata politica trecuta si prezenta.
Cum numai din interiorul disputei politice se poate accede in parlament , pesonalitatile MISCARII vor putea candida ca independenti membri ai MISCARII .
Perioada redusa ramasa pana la alegerile din toamna , obliga ca potentialii candidati sa fie selectionati si sa porneasca in campanie imediat , chiar inainte de finalizarea actiunilor organizatorice ale Miscarii.
Cu toata varsta inaintata subsemnatul voi prezenta curand curriculum vitae spre a intelege care sunt considerentele care ma IMPING IN LUPTA si ce potential am.
Mih. Fl. Dumitrescu