duminică, 16 noiembrie 2008

Mesajul 597,
Guvernul, respective Agentia de Dezvoltare trebuie sa foloseasca proiectele in cursed finantare ca proiecte refolosibile sau proiecte tip pentru conditii similare.
Aflam ca sunt in curs de realizare statii de tratare sau de epurare a apei, alimentary cu apa, ferme agricole. Dece aceste proiecte nu se prezinta de Agentie pentru a fi utilizate de alti investitori. ? Este o atitudine condamnabila.
www.orizontluminos.blogspot.com

Mesajul 598,
Calitatea candidatilor pentru alegerile parlamentare nu este in foarte multe cazuri cu nimic mai buna decat cea a actualilor parlamentari. Partidele se cramponeaza sa faca din bugetul parlamentului, din fondul de salarii si indemnizatii, o alta pusculita pentru tragere de bani publici. Partidele au uitat ca au promis o reducere a numarului de parlamentari. Noi nu putem uita calitatea muncii parlamentare si costurile acestei munci . Instaurarea democratiei in Romania a luat prin surprindere clasa politica , complet nepregatita si neformata.
De unde nu este nici Dumnezeu nu cere, zice romanul. Dece cautam peste 200 de parlamentari cand nu avem de unde sa alegem.
Propun ca la alegeri ,daca nu aveti suficiente motive sa votati candidatii prezentati, completati buletinele cu numele celor pe care ii doriti.
www.orizontluminos.blogspot.com

Mesajul 599,
Faceti campanie “ din usa in usa” ca sa aflati cu ce probleme se confrunta cetatenii. Va prezint o problema care afectea 10 % din cetatenii bucuresteni, adica un numar de 1795 de immobile de locuit. Este vorba de relatiile conflictuale intre utilizatpri si Apa Nova ,operatorul unic de apa rece in Bucuresti. Atitudinea de monopol pe care o are operatorul, care nu tine seama de nimeni, de institutiile specializate din domeniu ( ANRSC , ARBAC) si autoritatea publica locala a Primariei Municipiului Bucuresti. Aceasta situatie este prezentata in documentatia depusa celor patru partied parlamentare, care vor trebui sa demonstreze cat sunt de aproape de problemele cetatenilor, sau totul este un circ electoral. 200 mii de voturi asteapta sa fie preluate.
www.orizontluminos.blogspot.com

Niciun comentariu: