luni, 4 august 2008

Mesajul 566,
Ca PSD prin gura lui Victor Ponta a amenintat ca vor depune o motiune de cenzura,daca se mentine Daniel Morar in fruntea DNA, nu ne surprinde, deoarece nu putem uita cazul Ministeresei psd Puwack, cazurile Mischie, Cosmanca, Trita Fanita, grupul de presiune al varfurilor PSD-iste in frunte cu Adrian Nastasein cazul Gabriel Bivolaru; asata da presiune politica asupra justitiei; ca si hoti care straiga hotii, si dansii straga ca se face presiune politica asupra lor cand de fapt ei au facut presiune politica in toata guvernarea psd-ista.
Ne surprinde ca PNL prin reprezentanti puternic vocali, ca Hasotti, Antonescu si Olteanu, o fac , uitand ca ajungerea la putere a Aliantei DA, respectiv a lor, s-a datorat promisiunii ca se va face ,daca nu eradicarea coruptiei, cel putin diminuarea ei in special acolo unde este mai paguboasa, adica la varf.
Aemninta cu motiunea la trei luni inante de alegerile parlamentare? Sa fim seriosi.
Atunci dece PNL isi leaga interesele politice de cele ale pesedistilor?
Care pentru care este tovaras de drum?conform experientei tataresciene se pare ca PNL este tovarasul de drum all Psd-ului.
Scapati cat mai este timp de aceasta tovarasie. S-a stat la guvernare cu ajutorul lor, acum este momentul sa nu cadeti sub ei , odata cu ei.
Care dintre penelisti, vor sa joace impreuna cu pesedistii, sa o faca ca independenti sau tovarasi de drum, asa cum s-a intamplat in cadrul organizatiei PD-l Constanta.
www.orizontluminos.blogspot.com

Niciun comentariu: