marți, 5 august 2008

Mesajul 567,
S.O.S. autoritatea statului,
Un articol din RL din ziua de 05.08.a.c. care in mod obligatoriu trebuie citit de catre persoanele responsabile cu siguranta statului.
Cetateanul este de mult imp ingrijorat de siguranta sa ,. Acum este ingrijorat de siguranta statului, in cconditiile in care POLITIA este din ce in ce mai des si mai grav agresata de interlopi.
Tot cetateanul stie ceeace nu stiu guvernantii.
In mesajul 544 transmis unui numar mare de parlamentari si publicat in ziua de 16 iulie ac pe blogul ORIZONT LUMINOS, aratam ca in curand ne vom confrunta cu grupurile de asalt in cadrul razboiului declarat de Radu Mazare , instituiilor statului, respectiv DNA.
Articolul mentionat mai sus este oglinda numeroaselor incidente de agresare a oamenilor politiei, si se constituie ca un apel DISPERAT , din partea politistilor ca ei care trebuie sa ne faca sa ne simtim in siguranta, nu se mai simt in siguranta.
Parlamentarii nostri care sfideaza institutiile de drept sunt principalii vinovati de ceeace se intampla in strada – Adrian \Nastase, Sergiu Andon si multi altii, precum si oameni politici ca Radu Mazare ,luptatorul declarat, viitorul Guevara european.
Romani, unde ii gasiti pe liste de candidati sau pe strada, aveti grija de siguranta personala si a familiei voastre.
www.orizonluminos.blogspot.com










.

Niciun comentariu: