marți, 29 septembrie 2009

Sustinem masurile de forta,
Munca parlamentara a aratat ca nu exista interes pentru rezolvarea problemelor cetatenilor, acestea fiind lasate nerezolvate pentru a face obiectul acelorasi propmisiuni la urmatoarele alegeri, promisiuni pe care le auzim de 20 de ani.
Daca sindicatele au obiectiuni ,au posibilitatea sa se uneasca la o masa rotunda, nu in strada la meeting, si sa faca fiecare si ndicat propuneri de cum vede rezolvata problerma repartizarii bugetului in fondurile de salarii ale diverselor domenii reprezentate. Sa stea la discutii pana rezolva problema ,ca si cardinalii la alegerea papei si prezinte propunerealor catre parlament spre modificarea si completarea legilor asumate prin raspunderea guvernului. Practica modificarii si completarii legilor este constitutionala si utilizata de numeroase ori spre imbunatatirea reglementarilor in vigoare.
In cadrul acestor discutii intre parteneri egali, sa se examineze unde si ce sporuri sa se acorde daca specificul muncii nu le permite includerea in salarii, sa stabileasca unde este raspunderea mai mare si cum se exprima aceasta, cine are o pregatire profesionala mai ampla in timpul formarii cat si dupa aceea i timpul exercitarii profesiei .
Spre exemplificare pentru transparenta, cei mai vocali (magistratii) sa prezinte:
~ cinci, sau patru, sau trei, sau doua ,,cate cazuri pot sa exemplifice in care au raspuns patrimonial sau disciplinar pentru erorile judiciare facute, pentru rebuturile in munca, pentru erorile umane produse:
~ sa prezinte cazuri concrete de risc la care au fost expusi in exercitarea profesiei , cateva cazuri cat de putine:
~ sa explice in ce consta confidentialitatea, in conditiile in care odata depus rechizitoriul sau cererea de chemare in judecata, partile interesate ,direct sau

Niciun comentariu: