marți, 1 septembrie 2009

Medici sau magistrati,
De ani de zile medicii romani si alte cadre sanitare emigreaza in tari occidentale unde fac imagine buna tarii care i-au format.
Recent un grup compact si important de medici din judetul Salas au emigrat ,lasand descoperit sectorul de sanatate din judet.
Pe cand vom auzi ca un grup compact de magistrati, judecatori si procurori vor emigra [pentru a obtine locuri de munca mai bine platite in tarile occidentale?
Daca m intrebati pe mine ce optiune am intre magistrati si medici, cu toata sinceritate o spun ca prefer o emigrare a magistratilor, deoarece sunt prea multi, prea galagiosi, prea pretentiosi la salarii in conditiile in care prin lege nu au nici o raspundere civila sau patrimoniala. Sunt singurul grup profesional care isi exercita munca fara raspundere, singurul grup care isi apreciaza , judeca si castiga drepturi pe care celelalte grupuri p[rofesinale nu le au.
Sunt grupul care nu are drept la greva, dar fac greva japoneza prin intreruperea programului de lucru , fara sa isi reduca salariile pentru absenteismul produs.
Invatamantul universitar privat a purces la livrarea de licentiati in drept inmai toate orasele principale ale tarii, marfa fara desfacere , produse pe stoc.
Cu cat mai putini cu atat mai bine.

Niciun comentariu: