duminică, 29 iulie 2012

MEMORIALUL DURERII TRIFA

MEMORIALUL DURERII ,

     In ziua de 17 iunie a.c. la orele  13,00 - 14,00 , emisiunea MEMORIALUL DURERII  a prezentat viata si opera preotului IOSIF TRIFA , mare om de cultura, de slujitor al Domnului si fondator al  CURENTULUI " OASTEA DOMNULUI, curent de cultura laica si religioasa , precum si de sustinere nationala. Primii ani din viata si de activitate pastorala sunt legati de zona muntilor Apuseni , satul Vidra de Sus , continuata si sfarsita la Sibiu.
    Episodul a fost sustinut de d-nii Ioan Panican, Ionatan Ille, Valer Irinca, Florin Caus si   Sergiu  Grosu . Toti acestia , ca  sustinatori ai lui Iosif  Trifa si urmasii acestora sunt potentiali sustinatori ai INITIATIVEI  CIVICE, cu scopul declarat de  coagulare a intelectualitatii curate, neim[plicate in jocul politic trecut si viitor. in bazinul Muntilor Apuseni si zona Sibiului.
    Sugerez ca FCD , folosind ca  SURSA  ,Memorialul Durerii sa  coaguleze si mobilizeze  personalitati trecute sau urmasi ai acestora, avind ca scop declarat  eradicarea vietii politice din Romania, de tot ceea ce reprezinta legaturi, mosteniri ale perioadei comuniste.
                                        Va multumesc 
                                                                       Mih. Fl. Dumitrescu        





Niciun comentariu: