duminică, 29 iulie 2012

MRU TEZE DOCTORAT

                     STIMATE DOMN ,

      1.~  In perspectiva  unei MARI MISACARI DE DREAPTA :
          ~ Felicitari pentru precizarea ca nu va veti inscrie in PDL
          ~ Sugerez sa dati un semnal catre  liderii PDL  ca   BLAGA  ca  potential presecdinte.PDL  va ridica o serie de  dificultati in  consolidarea unei MISCARI DE DREAPTA.

      2.~ Va rog sa examinati, ca la orice inceput de drum , unele PROIECTE  SURPRIZA  legate de  evenimente recente . Astfel :
               ~ Proiect in care intelectuali , avand titlul de  DOCTORI  in domeniile lor (Bogdan Ficeac, Cristian Tudor Popescu etc.) sa se uneasca intr-un proiect care sa aiva ca tinta examinarea TEZELOR DE DOCTORAT  personale, ale liderilor poliitici , parlamentarilor, membrilor guvernului  profesorilor universitari  etc. de catre  Comisia  de etica formata din cei 11 specialisti , Comisie desfintata de catre ministrul Educatiei. Tinand seama de  nivelul de experienta , expertiza , competenta al  celor examinati, Comisia actuala numita sau in curs de a fi numita la Ministerul Educatiei, sa fie recuzata de  personalitatile  care sustin  proiectul .
                  La expunere de motive a unui astfel de proiect sa fie  avut in vedere  cazul de  plagiat ( furt intelectual ) comis de  Victor Ponta.
                  Actiunea  vine sa sustina   PROIECTELE deja  in derulare legate de diminuarea CORUPTIEI ,  cat si de  remedierea situatiei din EDUCATIE, situatie de AVARIE in care se afla invatamantul romanesc.
                  Am speranta ca la nivelul d-voastra de  experienta, expertiza, competenta intelectuala si politica ,precum si a caracterului  deosebit format de o educatie  corespunzatoare  in familie ,,veti avea potentialul necesar sa analizati cele de mai sus si eventual sa cuplati la ele.
                                           Mihail  Florea  Dumitrescu

Niciun comentariu: