miercuri, 23 aprilie 2008

mesajul 496

Mesajul 496,
Goana nebuna dupa voturi creaza situatii hilare, in care un „mare partid” se pozitioneaza in „musca la arat”, in sensul ca isi atribuie totul , supraliciteaza totul, incalcand orice norma de etica sau de evolutie economico-financiara.
Dupa o guvernare in care a blocat recalcularea pensiilor si repunerea sistemului pe baze obiective, in opozitie fiind face o intreaga tevatura privind dinamica cresterii pensiilor indiferent de posibilitatile economice , de cresterea salariilor , de necorelarea fondului de marfa din piata cu volumul banilor destinati consumului, de functionare legii economiei de piata care stabileste pretul in functie de relatia dintre oferta si cerere.
Toata lumea a stiut de cresterea pensiilor inainte de realizarea acestei cresterii. S-a incalcat principiul confidentialitatii; de cate ori s-a anuntat cresterea salariilor parlamentarilor ?
In plus aceasta goana dupa voturi prin suprasolicitarea bugetului de stat, se atenteaza la resursele necesare pentru atragerea subventiilor europene; fara participarea statului la realizarea proiectelor cu subventii europene, nu se pot atrage aceste subventii; nimeni nu isi baga banii in proiecte fara sa te angajezi alaturi de el cu banii tai. Fara aceste proiecte, respectiv fara subventii, respectiv fara bani la buget s-a dus la dracu dezvoltarea durabila a tarii. ATENTIE! Sunteti raspunzatori de o astfel de nerealizare ori de cate ori incitati si supralicitati suprasolicitarea bugetului.
De fapt bugetul a fost aprobat de reprezentantii partidelor in parlament ,acolo unde s-a aprobat si programul guvernului ; dece mai este necesara aceasta bulibaseala politicianista paguboasa? Cine umbla dupa voturi sacrificand interesele tarii, nu va obtine VOTURILE MULT DORITE.

Niciun comentariu: