luni, 19 mai 2008

mesaje

Mesajul 512,
Cineva , un contribuabil si alegator ca subsemnatul trebuie sa ceara domnilor care ocupa spatii RA-APPS (Mircea Geoana, Petre Roman, Vasile Dancu si altii) ca o fac prin incalcarea Constitutiei, care la art. 16 stabileste egalitatea cetatenilor in fata legi si a autoritatilor publice, precum si a art. 47 alin.(1) , deoarece prin neplata unor obligatii financiare catre stat, acesta este impiedecat sa asigure cetatenilor un nivel de trai decent..
Atitudinea de sfidare a autoritatii statului aduce prejudicii enorme persoanelor si partidelor care ii sustin , atat in alegerile locale cat si in cele parlamentare viitoare.

Mesajul 513,
In atentia d-nei Norica Neculai in calitatea de magistrat , fost procuror.
Atitudinea de sfidare a justitiei prin a o impiedeca sa isi exercite atributiile constitutionale, afecteaza imaginea de fost procuror, precum si pe cea de membru PNL
Nu trebuie sa se repete ceeace a facut Adrian Nastase si grupul PSD care s-a prezentat protestand la parchet in apararea lui Bivolaru, parlamentarul care dupa ce a insusit 20 milioane de dolari a executat o pedeapsa de 5 ani ( 3 ) adica 4 milioane dolari insusiti pentru un an de inchisoare. Buna afacere , care incurajeaza delapidarea de catre parlamentari.
Lasati ca cei invinuiti sa arunce pelerina imunitatii parlamentare ( Miron Mitrea, Adrian Nastase, Paul Pacuraru , Seres si altii) asa cum a facut in trecut Traian Basescu , si sa se prezinte din proprie initiativa, mai ales ca acestia o declara public. Nu incalcati art. 52 si art. 53 din Constitutie care da drept persoanei vatamate de o autoritate publica
Lasati impresia ca mai mult va ingrijoreaza sa nu cumva sa se creeze precedente, o bresa in aceasta protectie pe care o aveti prin imunitatea parlamentara.
Luati in alternativa ca s-ar produce adoptarea clauzei de salvgardare pe justitie, foarte motivata si cu efecte puternic nefavorabile pentru noi cetatenii alegatori.

Niciun comentariu: