luni, 19 mai 2008

mesajul 515

Mesajul 515,
D-lui viceprimar Razvan Videanu,
Revin cu regretul ca nu este cazul sa imi exprim multumirile mele si ale asociatiei de proprietari bloc 1 str. Av. Popisteanu nr. 1 ,sector 1
Regretul este datorat faptului ca dupa trecerea perioadei de 30 de zile stabilita prin reglementarile in vigoare pentru a receptiona raspunsul la petitia depusa pe data de 16 aprilie a,c., si dupa o asteptare de 6 zile dela discutia face-en – face avuta la sediul PMB pe tema medierii conflictului cu ANB, nu s-a produs nici un eveniment care sa exprime opinia PMB.
Daca ANRSC si ARBAC beneficiaza de relatii indirecte si oficiale cu ANB, PMB are relatii directe si contractuale , cu drepturi si obligatii pentru protejarea utilizatorilor captivi in fata pozitiei de monopol de care beneficiaza ANB.
Toate bune si frumuoase, pana la bani, cand intra in functiune proverbele „ toate bune dar branza este pe bani „ sau „ decat sa planga mama, mai bine sa planga maica-ta”
IN conditiile in care se contureaza imposibilitatea reglarii conflictului in cadrul prevederilor Contractului de Concesiune, suntem nevoiti sa cerem Parchetului General , ca in cadrul atributiilor ce ii revin prin art. 131 , sectiunea 2-a , capitolul VI –Autoritatea judecatoreasca , din Constitutia Romaniei revizuita in 2003, sa reprezinte interesele asociatilor de proprietari in conflictele cu ANB, saapere ordinea de drept impotriva abuzurilor facute de ANB, precum si drepturile si libertatile cetatenilor, prin exercitarea atributiilor ce revin in conditiile legii.

Niciun comentariu: