joi, 22 aprilie 2010

Generalul OPREA versus tuturor,
Oprea a afirmat recent ca indiferent de consecintele politice ii va apara pe militari.
Ministrul militar nu ii apara de inamici externi,ii apara de guvernul din care face parte, de legea romaneasca care prin aplicarea principiului contributivitati si a altor principii de echitate sociala, urmeaza sa alinieze pensile militarilor potrivit contributiilor acestora la fondul de asigurari sociale.
Ministrul Oprea uita ca a ajuns in post ca reprezentant al unor alegatori nu prin sprijinul militarilor.
D-l Oprea se pare ca a ales intre omul politic si militarul Oprea, atat sub presiunea militarilor cat si din interes direct si personal , ca pensionar militar.
D-l Oprea trebuie sa cunoasca urmatoarele:
- se afla in conflict de interese ;
_ principiile nu se negociaza ;
- daca ii sunt indiferente consecintele politice, inseamna ca accepta sa piarda sprijinul unei majoritati reprezentate de pensionarii publici ,altii decat cei militari;care l-au votat sau care nu l-au votat
- pe cale de consecinta nu mai poate sa reprezinte grupul independentilor, deoarece ar aduce asupra acestora efectele negative pe care dansul le accepta, din pozitia de persoana direct interesata de mentinerea pensiilor militarilor la un nivel NESIMTIT.
- atitudinea transanta luata , arata daca mai era necesar ca parlamentarii nostrii, oamenii nostril politici nu tin seama de interesele generala, atunci cand interesele personale sau de grup sunt afectate.
- Retragerea din govern si din viata politica ar fi o retragere onorabila
- ADIO D-LE OPREA.
- www.orizontluminos.blogspot.com
-
-

Niciun comentariu: