sâmbătă, 17 aprilie 2010

RUSINE, RUSINE,RUSINE de multe ori rusine,
Pentru Comisia de munca si Comisia juridica ambele din Senat si punctual pentru senatorii Ion Ruset din prima comisie si Iulian Urban din cea de a doua.
Rusine deoarece acestia nu recunosc ca pricipiile nu se negociaza, ca interesele generale sunt mai presus de interesele de grup sau personale, ca nu realizeaza ca parlamentarii sunt doar reprezentanti purtatori ai vointei si a intereselor celor care i-au trimis in parlament.
Principiul contributivitatii , cele ale unicitatii, egalitatii, solidaritatii sociale,obligativitatii si cel al repartitiei, principii se regasesc in art. 2 al legii nr. 19/2000. Pentru incalcarea acestor principii o mare parte din cei peste 4 miloane de pensionari , au sanctionat pe Adrian Nastase si prin el PSD-ul pentru amanarea cu 4 ani a intrarii in vigoare a respectivei Legi., precum si pentru aducerea in derizoriu a principiiilor prin elaborarea de reglementari speciale ( pensii speciale, pensii NESIMTITE)..
Senatorii care negociaza aceste principii depe pozitii de interese , intrand in conflict de interes , mai ales in conflict cu interesele majoritatii pensionarilor, isi termina cariera politica la urmatoarele alegeri.
Pentru o temeinica si justa rezolvare propun ca legea electorala sa fie astfel modificata si completata, incat candidatii sa nu poata schimba colegiile, sa fie obligati sa se confrunte cu aceeasi alegatori , sa raspunda in fata lor de modul cum a sustinut interesele generale.Cazul lui Adrian Paunescu care si-a terminat cariera politica dupa ce a facut naveta prin mai multe organizatii, terminand periplul prin Gorj si Hunedoara
Nu se admit scuze si mai ales scuze infantile de genul celei aduse de senatorul Urban , cum ca astfel va mobiliza sistemul judiciar sa prinda , ancheteze, aresteze si condamne coruptii. hoti, talhari , deaorece o astfel de gandire are la baza practica mituirii, a spagii pe care magistratii o asteapta din partea partilor (fie stat fie persoane fizice sau juridice, publice sau private ) in completarea salariului cuvenit
Senatorul Urban promoveaza si motiveaza spaga in sistemul judiciar, ceeace trebuie dat de gandit factorilor responsabili..
www.orizontluminos.blogspot.com

Niciun comentariu: