marți, 27 iulie 2010

UNIREA FACE PUTEREA,
A spus-o un taran roman, mos Ion Roata , in urma cu cca. 150 de ani
Astazi , in perioada crizelor economico - financiare care nu au ocolit Romania, devine obligatoriu ca romaniii sa se uneasca, sa nu avem doua Romanii, ceeace inseamna ca PUTEREA SA FACA UNIREA , ca intreaga clasa politica sa se uneasca .
Recent , la o emisiune TV , purtatorul de cuvant PNL d-l Eugen Nicolaescu, a prezentat conditiile puse de PNL pentru a sprijini puterea, pentru a guverna alaturi de PDL. Aceste conditii sunt de natura sa arunce asupra PDL intreaga raspundere a celor 20 de ani de guvernare post-decembrista., cu totul asemanator modului in care Securitatea cerea si obliga pe cei anchetati, ca o conditie de a obtine o oarecare bunavointa, sa isi atribuie fapte pe care nu le facusera .
Consider ca in interesul romanilor, in scopul de a obliga PNL sa puna OSUL la rezolvarea dificultatilor existente, sa renunte la huiduielile din tribuna, PDL ar trebui sa ridice masuna aruncata de Nicolaescu, cunoscand ca atat Nicolaescu , cat si intregul PNL , ca si majoritatea populatiei cunosc adevarul si vor intelege ca totul este satisfacerea unui SANTAJ politic practicat rar dar eficient.
Ramane intrebarea : In aceste conditii extreme, PNL isi va prelua sarcina de UNIRE a clasei politice de dreapta , sau va proceda precum Securitatea , care uneori uita de promisiunile facute celor anchetati, continuand ancheta si condamnarea lor pe baza celor afirmate sub santaj si amenintare.
www.orizontluminos.blogspot.com

Niciun comentariu: