sâmbătă, 25 septembrie 2010

SE VA REPETA DUPA 70 DE ANI ?,
In 1933 Europa s-a capatuit cu un mare dictator adus la putere prin alegeri democratice , si asta s-a intamplat in Germania.
Cu ceva timp in urma , afirmam pe blog si prin email-uri , ca vazandu-l pe Crin Antonescu in diverse ipostaze , il revad pe Hitler asa cum era prezentat in jurnalele cinematografice . Daca gresesc , ,acum ca si in urma, va rog sa fiu contrazis.
Iata ca pe masura ce ne apropiem de jubileul de 70 de ani , Crin Antonescu da semene ca face progrese , atat prin imagini, cat si prin atitudine.
Gestul cel mai recent , cu ocazia proiectului de guvern din umbra , este cel prin care s-a exprimat ca “ Am luat decizia singur, am luat-o eu “
Daca mai era nevoie de porniri “dictatoriale “ o avem si pe cea care a avut loc in problema suspendarii presedintelui, cand nu a purtat consultari cu partidul ( PNL )
Ca o confirmare a dictonului ca “ Hotul striga hotii “ de aceasta data sa ne amintim ca de o vreme Crin Antonescu tot striga “ Basescu dictator “
“Cine are urechi sa auda “ , “cine are ochi sa vada , sa vada “, “cine are putere de intelegere sa inteleaga” , daca in 2013 ne vom capatui cu un mic sau mare DICTATOR.
www. orizontluminos.blogspot.com

Niciun comentariu: