luni, 30 mai 2011

VREM SA STIM :

~ Ca suntem saraci deoarece suntem manglitori, sa nu spun hoti.
~ Proprietatile vamesilor, politistilor de frontiera si alte proprietati ilicite au fost realizate in anii anteriori ( se poate afla) .
~ Deputati ca d-l Pasat , este un real turist politic, care umbla totdeauna in caruta Puterii, pana in oct. 2009 a fost membru PNL cu functie de presedinte de filiala in Giurgiu, transferandu-se ulterior in caruta PDL;pornirile de abuz in serviciu le avea inca din anii de inceput.
~ Motivul pentru care in situl Camerei Deputatilor nu mai gasim la repertoriul legislativ, texte de reglementari, in timp ce declaram ca se cultiva transparenta, servirea cetateanului , cultivarea utilizarii informatiilor electronice etc.
~ Care este structura preturilor produselor agricole in tari ca Franta, Italia etc. pentru a intelege cum se ajunge ca la noi preturile sa fie mai mari.
~ Cand vom utiliza experienta tarilor din UE si nu numai , precum Spania care a reglementat recent problema locurilor noi de mjunca ?
~ Calificarea, specializarea , schimbarea mentalitatii, dupa model german sunt caile pentru un trai mai bun, adevaruri care pot deveni sloganuri permanente.
~ Ne sufoca si ne omoara cainii strazii, in timp ce in Afganistan cainii trupelor franceze, lupta alaturi de acestia pentru depistarea explozibililor.
~ ASTEPT SA PRIMESC UN MESAJ CARE SA CONFIRME CA MA ADRESEZ LA UN "ADRESANT" REAL, VIABIL
www.orizontluminos.blogspot.com..

Niciun comentariu: