luni, 30 mai 2011

W si ORTACII SAI ,

"INCEPAND DE AZI ,SI EU AM DECIS SA DESCHID O VANATOARE CRUNTA IMPOTRIVA DOMNIEI SALE SI A TUTUROR CELOR CARE IL SPRIJINA " aceasta este declaratia publica facuta de Ovidiu Vantu ( W - Vanatorul Vintu ) pe salile Tribunalului la iesirea din sala de judecata in ziua de 15 febr. 2011., plecand de la aprecierea ca procesul sau este politic.
Intrebari :
~ Aveti cunostinta ca undeva pe glob, in tari cu mafii ale drogurilor, traficantilor de arme, traficantilor de carne vie, unde actionand mafii puternice, ca sa fi existat scurgeri de informati cum ca sefi mafioti s-au exprimat declarand ca vor DESCHIDE O VANATOARE CRUNTA IMPOTRIVA PRESEDINTELUI TARII SI A TUTUROR CELOR CARE IL SPRIJINA ?
~ Aveti cunostinta ca altcineva sa isi va fi permis sa duca presiunea asupra institutiilor Statului - judecatorilor, procurorilor, jandarmilor - si a Presedintelui peste limite rezonabile si sa o impinga in domeniul lichidarii fizice ?
~ Dece mijloacele audio-vizuale si presa scrisa a trecut cu atata usurinta peste o astfel de declaratie ;
~ Dece institutiile responsabile de siguranta Statului si in special Procuratura generala si Consiliul Superior al Magistraturii nu se sesizeaza din oficiu;
~ Dece liderii partidelor politice , avand oarecari legaturi cu personajul, nu iau atitudine si nu se dezic de o astfel de manifestare'
Suntem in fata declansarii celei mai cuprinzatoare vanatori , fata de care cea care are loc la domeniul Balc , este o miniatura .Domeniul de vanatoare este de aceasta data chiar teritoriul Romaniei in integralitatea lui. Tot ce creste , traieste si sprijina Presedintele in aceasta tara este vulnerabil spre a fi vanat in cadrul celei mai crunte vanatori.
W (Vanatorul Vantu ) din timp a trimis gonacii sa haituiasca vanatul. Asistam de ani de zile la declaratii furibunde la adresa Presedintelui, care au culminat cu actiunea suspendarii , nereusite de altfel, dar in continuare proclamata ca singura solutie ( vezi data de25 martie 2011 stabilita de DV). Gonacii ii gasiti in opozitia politica condusi de Victor Ponta si Crin Antonescu si in show-urile unor televiziuni care participa la haituirea vanatului.
In Romania , corupta de s-a speriat o lume, nu avem corupti deoarece dupa spusele lui Victor Ponta si a altora avem procese politice , nu avem procese privind fapte de coruptie.
Dece sa nu isi permita W sa afirme ca si procesele lui sunt tot politice , sperand ca se poate bucura de sprijinul acestor partide ca ii vom vedea pe Ponta si Antonescu in strada pentru a-l sprijini pe Vantu. .Incepem sa acceptam ca in Romania politicul este sinonim cu coruptia, ca la noi ce este coruptie este politica si ce este politica este coruptie. Iata unde se ajunge daca zilnic auzim vorbindu-se de procese politice . Putem considera ca Gabriel Bivolaru a fost un detrinut politic?
Dupa modul in care s-a manifestat Nastase la data respectiva, puteti considera ca Bivolaru a fost primul detinut politic al perioadei post- decembriste. La finalizarea proceselor sustinute de Ponta ca fiind politice , riscam sa fim singura tara membra UE care avem detinuti politici si ca tot luptand impotriva coruptiei sa nu putem monitoriza in inchisori personaje corupte.
Nici nu trebuie sa ne mire, deoarece de 21 de ani ducem in spinare responsabilitatea asasinarii a peste una mie victime, fara sa avem in inchisori nici un asasin.
Un sustinator al Statului de drept

Niciun comentariu: