luni, 30 mai 2011

XXXX
Sorin Ovidiu Vantu conf. declaratiilor facute , actioneaza totdeauna prin REPREZENTANTI , ca de expl.Ioana Maria Vlas, Nicolae Popa.
De aceasta data se foloseste de oameni politici - Crin Antonescu, Victor Ponta si altii, - analisti si ziaristi – Sorin Rosca Stanescu , Corina Dragotescu, Stelian Tanase , Emil Hurezeanu , Mircea Dinescu si altii- de lideri sindicali - Luca si altii.
Ce ii mana in lupta pe acesti oameni, pentru ce devin GONACII lui W

Intrebare : Aceasta practica de profesionalism fin, face sa ne gandim daca la randul lui , Vantu este reprezentantul, interfata, structurilor care l-au demolat pe Ceausescu, care l-au invins pe Constantinescu si care de fapt se lupta cu Basescu , Boc si cu peste 13 milioane de romani? Las sa raspundeti la intrebare
Este de mult cunoscut faptul ca Vantu a practicat legaturi dubioase cu oameni politici sau influenti. Ca urmare a putut declara public ca in dificultate va scoate din arhiva “ SCHELETE” , respectiv fapte deranjante pentru o serie de persoane.
Practica aceasta , deasemenea face parte din arsenalul respectivelor structuri,
Modul foarte operativ in care a actionat prin dezvaluirea datelor private apartinand parintilor judecatoarei recuzate, arata deasemenea profesionalismul unor structuri cu experienta.
Iata dece declaratia plina de agresivitate facuta de Vantu , este cu atat mai grava, cu cat se pare ca este in dificultate mare , atat el cat si structurile din spate care il sustin.
Noi cetatenii de rand , votanti sustinatori ai Presedintelui - cca. 5 milioane care impreuna cu membrii familiilor reprezentam cca. 12,5 milioane de cetateni adica mai mult de jumatate din populatia tarii, ne consideram amenintati de acest personaj periculos cu atat mai mult cu cat este in dificultate si are in spate structuri cu experienta si alaturi lideri politici , sindicali si o serie de jurnalisti si analisti..
Noi cetatenii de rand cerem institutiilor Statului sa ia toate masurile in apararea functionarii justitiei in conditii de normalitate , pentru siguranta nationala si a cetatenilor acestei tari.
Asteptam sa vedem masuri responsabile atat din partea institutiilor Statului , cat si a societatii civile libera si obligata sa reactioneze.
Florin - cetatean sustinator al institutiilor Statului

Niciun comentariu: