miercuri, 4 iunie 2008

mesaje

Mesajul 516,
Domnilor Andrei Chiliman si Vasile Blaga,
Procentul de participare de cca. 35% arata lehamitea alegatorilor si anemia democratiei
D-l Chiliman este jenat de partidul din care face parte (PNL);d-l Blaga de prestatia d-lui Videanu ca primar.
In PNL sunt personalitati ca d-nii Crin Antonescu si Ludovic Orban care strica imaginea partidului
In PD-L d-l Videanu a adus contraservicii partidului
Oameni poliitici care actioneaza conform sentimentelor, nu ratiunilor politice , sau conform intereselor private ( personale) nu celor de partid.
Sustinatorii d-lui Chiliman au ca ratiune spiritul Aliantei Dreptate si Adevar; mentinerea acestui spirit va aduce voturile necesare victoriei
Sustinatorii dlui Blaga au ca ratiune tot spiritul Aliantei Dreptate si Adevar;
mentinerea acestui spirit este necesar dar nu suficient..Prea multe actiuni ale d-lui Videanu au sfidat interesele si intelegerea alegatorilor bucuresteni. Se impune sa fie afirmat public ca noul primar general va aduce schimbari de fond.
Alegatorii bucuresteni vor sa afle ca noul primar se va ingriji in mai mare masura de banii publici si in mai mica masura de relatiile cu cercurile de afaceri ,realizand lucrari de buna calitate , eficiente si oportune, ca va apara pe utilizatorul bucurestean de utilitati in fata actiunilor de monopol ale operatorilor de servicii publice, ca va cere politiilor comunitare si celei rutiere sa isi faca datoria pentru siguranta cetateanului si pentru respectul legii, etc. etc. Primarul Videanu si subalternii din primarie nu s-au implicat in conflictele dintre cele 1600 de asociatii de proprietari agresati de catre SC APA NOVA SA, in conditiile in care toate reglementarile din domeniu , stabilea aceasta obligatie de serviciu platit din bani publici.. In interesele cui au prestat servicii platite ?
Alegatorii bucuresteni stiu ca „ nu sunt destul de bogati ca sa isi permita lucrari publice de proasta calitate”.
Candidatii trebuie sa aiva in vedere ca „ frate, frate ,dar branza este pe bani”, ca „decat sa plaga mama, mai bine sa planga maica-ta”, ca „mai aproape este camasa decat haina„
Domnul Chiliman trebuie sa ceara revizuirea atitudinii membrilor agresivi din partidul PNL, iar d-l Blaga sa ceara membrilor de partid PD-L ca interesele cetatenilor sa fie puse inaintea celor de partid si acestea inaintea intereselor de grup si personale.
Primiti scuzele unui octogenar ,inca activ, care o viata a realizat investitii fie ca proiectant, fie ca executant , cu experienta de peste 34 de ani ca om de analiza si avizare in organ central .
Nu aduceti alternanta la primarii. Nu aduceti pe Iliescu si ai lui la primaria Bucurestiului. Diversiunea cu Oprescu independent are precedentul Vanghele independent in 2004. Oprescu are nevoie de postul de primar pentru a deveni presedintele organizatiei PSD de Bucuresti sau chiar al PSD-ului.
Bucuresteni nu trebuie sa uite ca Oprescu este discipolul lui Iliescu si ca Iliescu este cel care evita de cca. 20 de ani sa lamureasca „ cine a tras in noi dupa 22” , sa aflam cine raspunde de victimele din iunie 1990 ( ce coincidenta) , de folosirea minerilor ca forta de soc , de recursurile in revendicare, de capitalistii autohtoni( baronii locali) etc.
Oare bucuresteni pot comemora victimele din Piata Universitatii prin victoria PSD. In alegeriile locale din Bucuresti?
Sunt alaturi de D-voastra atat in realizarea vitoriei cat si dupa.


Mesajul 517,
Ref. la scris. inregistrata la PMB cu nr. 726273/16.04.2008, la CABINET VICEPRIMAR 2 cu nr. 315/17.04.2008, la Directia generala Infrastructura si Servicii Publice cu nr. 9866/18.04.2008 si la Directia Utilitati Publice cu nr. 1737/21.04.2008.
Din scris. 1737/16.05.2008 emisa de PMB – Directia Utilitati Publice, aflam ca sezizarea a fost transmisa in vederea solutionarii la SC APA NOVA BUCURESTI
Din scris. nu reiese in ce masura colaboratorii si subalternii d-voastra au preluat dispozitia ce au primit-o in ziua de 13.05.2008 pentru rezolvarea sesizarii;simpla transmiterea catre ANB inseamna putin pentru obligatiile ce reies din Contractul de Concesionare pentru serviciilor platite din bani publici semnatare , spre rezolvarea sesizarii . Faptul ca am fost solicitat de operatorul ANB sa accept propunerea acestuia spre rezolvare, arata inca odata ca ne gasim in situatia „utilizatorului captiv” lipsit de sprijinul autoritatii locale semnatare a concesionarii.
Va solicitam pe aceasta cale ,ca in spiritul bunei intelegeri anterioare, sa interveniti direct pentru rezolvarea sesizarii in spiritul legalitatii stabilte prin normele in vigoare si a relatiei dintre autoritatea locala si cetatenii .
Asteptam cu incredere reactia d-voastra.

Mesajul 518,
Au fost si vor mai fi partide si oameni politici asasinati sau sinucigasi.
PNL a avut si nu este lipsit de oameni politici sinucigasi. Tatarascu s-a sinucis politic cand s-a raliat cu comunistii; Hasotti, Orban ,Antonescu si altii doresc sa se sinucida prin raliere cu fosti si mai noi comunisti.Daca Tatarascu a facut-o crezand ca astfel va salva partidul, astazi dusmania viscerala contra lui Basescu, ii mana in lupta alaturi de Iliescu si ai lui in lupta contra lui Basescu.. Se intreaba cineva daca electoratul liberal simte sau gandeste la fel?
Dpmnilor Antonescu ,Hasotti si altii , electoratul liberal pune interesele tarii si ale partidului inaintea pornirilor scapate controlului ratiunii. Alinierea alaturi de Iliescu si ai lui este sinucidere politica . Electoratul liberal ramane alaturi de programul Aliantei Dreptate si Adevar, pune interesele tarii inaintea celor de partid , de grup sau personale.
Daca Basescu a dorit sa aiva un partid cu iz liberal, deja il are.
Daca Basescu ramane credincios intereselor nationale, va accepta alianta cu PNL ca partid de sine statator. Lupta politica cu Basescu sa se duca nu contra lui Basescu ,asa cum o vrea Iliescu – PSD ,ci pentru gasirea formulei cooperarii depe pozitii partizane in interesul poporului roman.. Electoratul va intelege cine se indeparteaza de la un astfel de obiectiv si in mod sigur va sanctiona in cadrul alegerilor parlamentare.
Disputa creionata de Iliescu –PSD pune in pericol nu numai interesele poporului ci chiar democratia acestui popor. Vreti ca istoria sa taxexe PNL vinovat de o astfel de situatie?

Mesajul 519,
Rezultatele alegerilor locale arata ca drumul spre miniaturizarea PSD-ului trebuie sa treaca prin refacerea Aliantei Dreptate – Adevar
Atentie la cartitele PSD-isto Securiste din PNL si din PD-L care vor lucra si vor face declaratii spre a impiedeca aceasta refacere.
Declaratiile iresponsabile vor fi sinucigase pentru vocali , vor fi nefavorabile candidatilor ramasi in turul 2 si destructive in perspectiva alegerilor parlamentare.
Programul Orban nu poate diferii de programul guvernului ,iaracesta precum si programul Blaga nu pot fi diferite , avand la baza programul pe termen lung al Aliantei DA
Electoratul asteapta semnale ,in etapa actuala spre o alianta electorala si perspectiva postelectorala a unei Aliante de guvernare a celor doua partide de dreapta si trecerea definitiva in opozitie a stangii. Acesta va fi un semnal serios ca vechile structuri au fost invinse definitiv. Si ca nu se repeta situatia din 2000.

Mesajul 520,
Delimitati-va de politica lucrarilor de prosta calitate a d-lui Videanu. Nu este economicos si este atehnic sa se puna in lucru elemente de beton , fie ele si borduri care sa nu reziste cel putin 25 de ani, precum si imbracaminti asfaltice care sa se topeasca la prima ploaie. Nu este admisibil sa se declare pe postul de radio national ca in Romania, respectiv in judetul Harghita, drumurile de asfalt se degradeaza din cauza temperaturilor scazute din timpul iernii. Face de ras un popor cu traditii in constructia de drumuri si sosele si demonstram inca odata ca informarea publica se face de persoane de foarte slaba cunoastere. Ce sa zica tarile nordice, respectiv Suedia , ale carei sosele au devenit de referinta prin sintagma „ sosele suedeze”.
Electoratul bucurestean trebuie sa uite lucrarile din perioada Videanu , sa uite acest vis neplacut in care banii publici au fost aruncati la grupuri de interese neprofesioniste.

Niciun comentariu: