joi, 17 iulie 2008

- Mesajul 546,
- Atentie la propunerile de candidati,
- Electoratul urban va vota candidati din elita intelectuala, care nu au avut probleme cu securitatea, cu instantele puterii judecatoresti , cu moralitatea si nu au fost parlamentari dupa 2000.
- Electoratul rural va vota reprezentanti ai intelectualitatii locale, care sa inteleaga mecanismele economiei de piata, care sa stie sa promoveze proiecte de dezvoltare si sa atraga bani comunitari; a trecut epoca primarilor gospodari la nivelul anilor anteriori.
- Nu vor fi votati fostii parlamentari care au sustinut destabilizarea Statului prin procedura de demitere a Presedintelui ( cel mai masiv atac asupra Statului de drept), cei care au votat in sprijinul chiriasilor abuzivi din casele de protocol ( ceeace afecteaza substantial veniturile bugetului de stat, respectiv de pensii ,sanatate si educatie, cei care au sustinut imunitatea parlamentarilor cercetati pentru coruptie si alte legi care vor fi listate in campania electorala.
- Vrem un parlament care sa nu semene cu cel pe care l-am blamat timpde opt ani de zile.Vrem un parlament cu oameni de caracter si putere de gandire, de tipul Liceanu , Emil Horezeanu, doctori profesori , ingineri de prestigiu, profesori univeritari cu state vechi in profesie, juristi de inalta clasa etc.,persoane realizate profesional care au de dat semenilor lor, nu sa se inzestrese pe seama acestora.
- Luati ca modele personalitatile politice antebelice Mircea Vulcanescu etc.
- In caz ca nu avem candidatii potriviti, sa reducem oricum numarul acestora si sa aducem candidati din democratiile occidentale.
- www. orizontluminos.blogspot.com
- Mesajul 547,
- Electoratul vrea victoria fortelor de dreapta care asigura bunastarea majoritatii ,nu a unui grup de politicieni de mana a doua. Victoria este acolo unde exista unitate, unde impreuna se obtine majoritatea. Refaceti ALIANTA DREPTATE SI ADEVAR. Electoratul si istoria va sanctiona pe cei care desbina si seamana ura.
- www.orizontluminos.blogspot.com
- Mesajul 548,
- Parcurile au devenit o tema de lupta politica, in care grupurile de interese isi fac jocurile. Sunt parcurile prin lege declarate de INTERES PUBLIC? Daca nu atunci
- dece mai vorbim de protectia lor in timp ce Adrian Nastase realizeaza legiferarea ca fundatia Gheorghe Sincai care ii apartine sa fie declarata de utilitate publica
- Asteptam ca Adrian Nastase sa legifereze FERMA DE LA CORNU ca fiind de interes public si numai dupa aceea sa legiferam si regimul parcurilor>
- Adrian Nastase si-a permis sa declare ca actualul guvern este un „ guvern pe datorie”, ezitand sa spuna ca de fapt avem „ un guvern captiv” la dispozitia PSD.
- www.orizontluminos.blogspot.com
-
-


-

Niciun comentariu: