vineri, 18 iulie 2008

Mesajul 552,
Anterior partidele au promis ca odata cu introducerea votului uninominal se va reduce si numarul parlamentarilor. Avand in vedere cheltuielile substantiale proportionale cu numarul parlamentarilor, noi pensionarii, salariatii si oamenii de afaceri am sperat sa se degreveze bugetul statului de importante cheltuieli. Nu a fost sa fie asa se pare, ca mai toate promisiunile clasei politice. Partidele au nevoie de subventii substantiale, pe orice canal ar veni, mai ales din cotizatiile parlamentarilor.
Dece circumscriptiile trebuie sa ramana plurinominale.? Comparativ cu parlamentele altor tari europene, cu numarul redus de candidati de calitate si cu PIB-ul tarii ,un numar de 270 de parlamentari este suficient – adica cei sase senatori si deputati pentru fiecare din cele 43 de circumscriptii.
Dece trebuie mentinuta proportionalitatea reprezentarii daca aceasta costa bani?
Dece ,dupa spusele deputatului PSD Anghel Stanciu, trebuie sa se acorde bonus, ca doar nu vine de acasa cu bani domnul deputat?
ATENTIE ,unde gasiti pe listele de candidati numele Anghel Stanciu ,taiati- deoarece este bagubos pentru bugetul statului.
www.orizontluminos.blogspot.com
Mesajul 553,
ATENTIE, unde gasiti pe listele de candidati numele Vasile Soporan, deputat PSD, taiati-l, deoarece a fost deconspirat de CNSAS ca fost informator al fostei securitati.
www.orizontluminos.blogspot.com
Mesajul 554,
Recent se pare ca institutiile specializate ale Statului de drept, au devenit mai active.Se desconspira retele de hackeri,respectiv retea de licitatori prin internet( adevarat la solicitarea FBI), fabrica de permise auto de la Pitesti si alte capitale de judet, retele de falsificatori de acte de proprietate, fabrici de diplome universitare etc. grupuri de interese,altele decat cele din cadrul PSD, din care d-l primar Mazare, luptatorul adversar al DNA, isi poate recruta membrii grupelor de asalt.
Vom ajunge sa o vedem si pe asta ? Statul oare si-a pierdut capacitate de aparare a institutiilor lui, de aparare a Statului de drept?
www.orizontluminos.blogspot.com
Mesajul 555,
Comisi Europeana ar putea acuza Parlamentul Romaniei ( mai mult ca sigur) pentru prim data, de blocarea luptei anticoruptie. Capii Comisiei juridice a Deputatilor, Sergiu Andon ,deputat PC si Florin Iordache, deputat PSD au pus umarul la apararea suspectilor de coruptie
Cand ii gasiti pe listele de candidati, taiat-ii, nu trebuie sa mai aiva ocazia sa blocheze justitia tarii.
www.orizontluminos.blogspot.com

Niciun comentariu: