vineri, 18 iulie 2008

- Mesajul 549,
- Notele informative ale serviciilor secrete, interceptarile convorbirilor corespondenta purtata si extrase de conturi bancare emse intre factorii incriminati ,existente in dosarele inaintate instantelor de judecata de organele de ancheta, sunt considerate de instante ca nefiind probe materiale care sa sa confirme suspiciunile.
- Noi contribuabilii, pensionari, salariati si oameni de afaceri, cerem institutiilor abilitate ale Statului (CSM, Min.Justitie etc) sa defineasca si sa stabileasca notiunea probelor materiale, deoarece este inadmisibil ca functionari ai statului, procuror, judecatori etc. toti remunerati cu salarii si indemnizatii deosebite sa se confrunte intre ei pe astfel de probleme.
- Organele responsabile sa tina seama ca se cheltuiesc multi bani publici si se conpromit institutii si politici prin existenta unor astfel de confuzii sau subterfugii profesionale. (vezi RL pag. 1 din 17 iulie 2008)
- O parte sau alta este vinovata de ignoranta. Sa se dispute intre ele si sa aflam si noi care sunt cei care isi mimeaza activitate si pregatirea profesionala.\
- Asteptam dreptul la replica
- www.orizontluminos.blogspot.com
- Mesajul 550,
- ATENTIE ROMANI, vi se pregateste ceva!
- Parlamentarii nostrii initiaza sa mai sustraga ceva bani din bugetul statului, nu in interesul salariului minim sau al pensiilor asa cum credeti, ci in interesul lor.
- Parlamentarii PSD Serban Mihailescu ( zis si Spaga), alaturi de Serban Nicolae
- Aristide Roibu(treozrietul ,adica casierul PSD ),Ioan Chelaru,Radu Cristian Georgescu,,Mihail Popescu,Ion Radoi, Aurel Simionescu si Angel Tilvarsi (
- noua senatori PSD), vor o subventie suplimentara pentru fiecare persoana inscrisa in cursa electorala.,ceeace ar insemna 11,7 milioane lei noi (3,27 milioane euro) pentru fiecare partid inscris in cursa electorala, in timp ce prin legea in vigoare se acorda pentru TOATE partidele, suma de 7,26 milioane lei noi.
- (vezi RL pag. 5 din 15 iulie a.c.)
- Calculul se face pe baza ,ATENTIE, a salaiiului minim brut pe tara, respectiv cate 50 salarii pentru candidatii parlamentari, primarii de sector ai municipiului Bucuresti,,sau municipiu si oras,, presedinte al consiliului judetean, precum si cate 25 de salarii minime brute pentru primarii de comuna.
- ACUM TREBUIE SA INTELEGEM DECE SE SBUCIUMA psd PENTRU NAJORAREA SALARIULUI MINIM BRUT , nu la 540 lei ca sindicatele ,ci supralicitand la 6oo lei, nu de dragul amaratilor de salariati ci de dorul banilor pentru partid.
- TINETI MINTE numele celor noua binevoitori,si unde le veti gasi pe listele de candidati sa le taiati cu grija.
- www.orizontluminos.blogspot.com
- Mesajul 551
- Cand doi se cearta noi castigam. Mircea Geoana ataca pe presedintele Basescu , cum ca daca presedintele ar fi cerut sesiune extraordinara pentru problemel sociale, in acest caz PSD, respectiv parlamentarii sai, ar fi sustinut o astfel de propunere
- Mircea Geoana aifrma in continuare ca nu a dat curs cererii presedintelui deoarece acesta cerea o sesiune pentru rezolvarea dosarelor Mitrea si Nastase si vezi noi colegii de partid am sacrificat problemel sociale pentru a apara colegii de partid.
- Iata cat de mare este grija PSD fata de problemele sociale
- Nastase , ca cel cu musca pe caciula, nu scapa ocazia sa completeze ca cererea presedintelui Basescu este ghici ce ? ,este demagogie, ca totul este demagogie sau facatura politica cand membrii PSD sunt subiecte de discutii jenante.
- TINETI MINTE cele doua nume care se ingrijesc de amarati, atat timp cat interesele lor nu sunt afectate.
- www.orizontluminos.blogspot.com
-
-


-

Niciun comentariu: