sâmbătă, 30 mai 2009

Atentie la sloganurile europarlamentarilor,

PSD prin Presedintele Mircea Geoana ne sugereaza ca " Aveti nevoie de oameni ca Severin" , iar Severin ne asigura ca " Importanti sunteti voi " fara sa precizeze care voi.
Comentarii :
Ce a facut d-l Severin in perioada 2000 - 2008 ca sub guvernarea PSD si cu sprijinul politic al PSD sa fie promovate de grupurile de interese , cunoscutele legi speciale , care acorda discriminator salarii si pensii acestor grupuri ? Nu a facut nimic ! A facut pentru ceilalti ,adica pentru pensionarii de rand ,ca legea nr. 19/2000 sa fie tinuta si nepusa in aplicare pe intreaga perioada de guvernare PSD.
Ce a facut ca europarlamentar si membru marcant PSD , noi toti sa nu fim sanctionati si lipsiti de fonduri europene, din cauza ca PSD si ADRIAN NASTASE recurg la toate chichitele ca sa se sustraga justitiei. Atat Severin , cat si Adrian Nastase, cat si Mircea Geoana au pregatire juridica si trebuie sa cunoasca ca numai instanta de justitie este indreptatita sa stabileasca vinovatia sau nevinovatia. Sustragerea este o pfresumtie a vinovatiei si motiveaza organismele europene sa a[plice sanctiuni. Dece este nevoie de astfel de sanctiuni ,in conditiile in care Severin si alti candidati europarlamentari ne promit ca pentru dansii "NOI suntem cei importanti " ?

Niciun comentariu: