sâmbătă, 23 mai 2009

Mariana campeanu o mare deziluzie

"Aceasta lege nu va putea fi aplicata retroactiv ,desi nu m-ar mira ca actualul Guvern sa se gandeasca la asta." declara d-na fosta presedinte a casei nationale de pensii si fost ministru al ministerului de resort. Deziluzia vine dupa ce in cadrul unei audiente avute la finele mandatului de ministru , a aratat intelegere privind ilegalitate si abuzul pensiilor de serviciu ( speciale), acordate in baza unor legi ulterioare ,care incalca prevederile legii nr. 19/2000 promulgata si publicata in MO. nr.140/1 apr. 2000
"Nu se poate aplica pentru cei care au iesit la pensie cu 100 de ani in urma" declara in continuare d-na Mariana Campeanu.
Greu de inteles. Dupa ce incalca o practica elementara a politicului, in sensul ca este categorica , atunci cand afirma ca nu va putea fi aplicata, retroactiv, d-na fost ministru duce in derizoriu problema afirmand ca cele spuse anterior s-ar referai la cei care au iesti la pensie cu 1oo de ani in urma. Ce sa intelegem ca pentru cei care au iesit cu 90 de ani in urma, sau 80 de ani,sau 7 de ani sau 60 de ani sau 50 de ani sau 40 de ani sau 30 de ani sau 20 de ani sau 10 ani, ar fi totusi posibila aplicarea retroactiva.
Poate cu alta ocazie vom afla ce considera d-na fost ministru ca posibil.

Niciun comentariu: