sâmbătă, 23 mai 2009

Parlamentul UE - incotro

O treime dintre alesi sunt LENESI , nu urmaresc nimic,nu inteleg nimic si strica imaginea institutiei, declara italianul Jas Gawronskyveteranul Europei, intrat in PE in 1979 ,membru al Partidului Popular European
Infuriat de decizia de a nu publica cifrele privind prezenta la lucrarile in comisii,,care acopera pe cei care nu vin niciodata si nu valorizeaza munca celor ce vin, ca deputatii chiulangii nu sunt trasi de maneca in mod public, Gerard Onesta vicepresedinte de 10 ani al PE renunta sa mai candideze.
Dispretul afisat de elitele politice nationale din unele state, care considera forul o adunare nerelevanta ,buna pentru cei care esueaza inpolitica nationala, sau care nu au anvergura politica. a permis ca Silvio berlusconi sa fie la un pas de a prezenta o lista de persoane conforme cu normele de frumusete.
Folosire necorespunzatoare a indemnizatiilor date pentru plata asistentilor personali este un alt factor care a afectat imaginea Parlamentului European
INTREBARE: In ce masura aceste aspecte au fost avute in vedere de partidele noastre la intocmirea listelor de candidati, din moment ce gasim pe liste candidati care practica absenteismul , care au esuat in politica nationala.etc. Situatia se poate corecta la momentul votului din 7 iunie a.c.

Niciun comentariu: