miercuri, 19 mai 2010

D-lui VASILE MARICA,
La meetingul din 19 mai v-ati permis sa vorbiti in numele tuturor cetatenilor - salariati, pensionari, mame, copii- printre care si in numele meu.
In mod sigur nu v-am autorizat si nici nu v-am delegat sa vorbiti in numele meu.
Ceeace va cer sa vorbiti este sa va completati biografia data pe situl Aliantei SED LEX cu ce ati facut pana in 1995 adica pana la varsta de 30 ani.
Afirmati ca sunteti inginer fara sa precizati ce fel de inginer ( cel care vi se adreseaza este inginer constructor promotia 1951), si la ce data si institutie de invatamant ati obtinut aceasta caliate .
Cu aceasta ocazie tineti seama ca mentionarea numelui se face intai cu PREnumele (Vasile), ca este "first" si numai apoi cu numele ( Marica)deoarece acesta este " last" Asa se practica, altfel ceva nu este in regula.
Ce experienta profesionala, de om al muncii, de inginer, aveti in urma ca sa detineti capaciatea de a face o excpertiza in respectivul domeniu? Vorbim de promovarea competentelor..
In orice caz , facand ceeace faceti, fara sa tineti seama de expertiza (declaratiile ) specialistilor in finante si economie - academicieni
( Otimanu, Daianu etc) a guvernatorului Bancii Nationale ( Isarescu ) a consilierilor din sistemul bancar si multi altii, arata lipsa de aprofundare a situatiilor, de analiza si de rezolvare corespunzatoare.
A scoate in strada oameni nemultumiti, oameni care agreaza o iesire in oras sau plimbare la Bucuresti in locuul muncii si pe cheltuiala sindicatului, este prea simplu . Hitler, Ceausescu, Dimitrov si alti mari agitatori au facut-o cu o pregatire profesionala si realizari discutabile; au stiut insa sa manipuleze nemultumirea oamenilor si atat. Simtul raspunderii colective le lipsea.
Rezultatul a fost cel cunoscut . Au distrus societati, elite, sisteme sociale, colectivitati.
De lipsa de responsabilitate , veti raspunde mai devreme sau mai tarziu
Dumnezeu sa va ierte.
www.orizontluminos.blogspot.com

Niciun comentariu: