duminică, 30 mai 2010

Liderilor Sanitas Claudia si Marius Petcu,
Coincidenta sau nu ca ambii lideri se numesc Petcu (sotie - sot)?
Coincidenta sau nu ca d-na Claudia este si vicepresedinta la CNSLR - Fratia , organizatie sindicala cunoscuta ca si " curea de transmisie" a PSD-ului , partid caruia i-a furnizat parlamentari precum Ion Radoi , Miron Mitrea si altii. ?
In conditiile in care Sindicatul medicilor prin presedintele acestuia dr. Dan Peretianu , a afirmat ca medicii se delimiteaza de greva organizata de Sanitas, tocmai pe considerentul ca acest sindicat serveste interesele PSD de preluare a puterii, ignorand interesele populatiei de stabilitate, solidaritate si eforturi coordonate de iesire din criza economica. Iata bulgarii , coordonati si supravegheati de parteneri straini au reusit sa iasa din recesiune si sa se angajeze spre crestere economica.
Crizele economice au fost alimentate in special de guvernarile de stanga ( Grecia, Spania, Portugalia, Anglia ). In anul 2008 prin politica de crestere cu 50% a salariilor profesorilor initiata de d-na ministru Andronescu si apoi prin eforturi ale sindicatului Sanitas se forta mana pentru o crestere similara de 50% a salariilor in sectorul sanitar. Ce se urmarea prin aceste cresteri aberante fara acoperire, decat destabilizarea tarii ?
ACUM d-l Marius Petcu are initiativa de a bloca serviciile din sanatate, prin plasarea de pichete sindicale la intrarea in unitatile de sanatate, in conditiile in care Sindicatul Medicilor a afirmat ca nu participa la greva, urmand sa acorde servicii populatiei, insa cum cand d-l Petcu a sechestrat unitatile sanitare, prin incalcarea dreptului la sanatate prevazut in constitutie.
Nu este cunoscut faptul ca unitatile sanitare ar fi fost privatizate sindicatului Sanitas, sau ca acest sindicat a dat o lovitura de stat ocupand prin forta aceste unitati.
ATRAGEM atentia d-lui Petcu ca risca sa fie chemat in instanta pentru obturarea serviciilor de sanatate , cu afectarea starii de sanatate a populatiei si incalcarea Constitutiei.
www. orizontluminos.blogspot.com

Niciun comentariu: