vineri, 7 mai 2010

Nu avem nevoie de agitatori,
Lideri sindicali ca d-l Nistor de la invatamant, sunt periculosi mai ales in perioade de criza economica si nemultumire sociala.
Logorea prin care cu usurinta arunca scenarii numai de el gandite, prinde la oamenii debusolati de greutatile zilnice.
Intreb pe d-l Nistor daca a stat de vorba la calm cu specialisti in finante, cu oamenii care cunosc legile ,regulile dupa care functioneaza sistemul economico- financiar ( Daianu, Serbanescu, Stolojan , Tanasescu ). Sunt sigur ca nu a stat de vorba, deoarece pe dansul il intereseaza numai ce gandirea dansului este in stare sa fete.
Ma intreb dece nu da nastere la scheme de crestere a calitatii unitatilor de invatamant, dece nu il deranjeaza ca nu avem nici o insitutie de invatamant superior in primele 500 institutii din lume.
Dece nu se preocupa de recalificarea sindicalistilor care simt ca sunt inutili in sistem.Ce proiecte are dl Nistor, ca cetatean daca nu ca lider sindical, pentru largirea bazei de impozitare?
In SUA exista actiuni de relocare a salariatilor in functie de posibilitatile lor profesionale, realizandu-se astfel cresteri salariale pentru salariat si impozite mai mari care alimenteaza bugetul. statului.
Primarul NEW-York-ului a redus programul de lucru la 4 zile pe saptamana, cu ziua de vineri nelucratoare, bineinteles cu reducerea corespunzatoare ( 20%) a salariilor, evitand astfel disponibilizarile de personal. din administratia locala.
A invatat ceva d-l Nistor din evenimentele din Grecia. ?
Cei mai periculosi indivizi sunt cei care traiesc fara sa stie ca de fapt nu stiu ceeace sustin ca stiu..
www.orizontluminos.blogspot.com

Niciun comentariu: