sâmbătă, 18 iulie 2009

Acum ori niciodata sa luam atitudine civica pasnica impotriva abuzului, arbitrarului si ilegalitatii BUGETARII INALTEI CURTI DE CASATIE SI JUSTITIE ISI JUDECA CAUZA,
Daca cele aratate mai sus nu au fost suficiente pentru a lua atitudine fata de cauza total ilegala ,lipsita de coeziune si de etica profesionala ,pentru care lupta bugetarii justitiei, sper ca cele de mai jos sa reverse paharul nemultumirii d-voastra.
Bugetarii Inaltei Curti de Casatie si Justitie urmeaza sa judece propria lor cauza, respectiv recursul ministrului finantelor versus otararea Curtii de Apel Bucufresti in cauza in care susnumitii bugetari au chemat in judecata ministrul finantelor , care nu onoreaza ceeace dansii considera drepturi banesti castigate.
Nu cunosc cum este motivate decizia Curtii de Apel ,dar respectivele drepturi s-au acordat impotriva legii salarizarii si a unui corect raport intre munca prestata in folosul societatii si remunerarea din bani publici.
Din cele aratate mai sus rezulta ca atat timp cat conditiile se aplica intregului unui intreg grup de bugetari (judecatori si procurori) acestea intra in stabilirea salariului de baza. In ce priveste existenta stresul neuropsihic si riscul in general, acestea lipsesc cu desavarsire atat timp cat lipseste raspunderea pentru erorile umane in procesul muncii..
Judecarea cauzei de catre bugetarii ICCJ se incadreaza in art. 99 alin (b) al carui text nu il mai reiterez, din legea nr.303/2004, in sensul ca actul este abatere disciplinara care se sanctioneaza de sectiile CSM la sesizarea acestora.. SESIZATI ROMANI ! , SESIZATI !

Niciun comentariu: